1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

Canlı duvar kağıdı nasıl yapılır ?

Canlı duvar kağıdı nasıl yapılır ?
0

 

WİNDOWS 10 CANLI DUVAR KAĞIDI NASIL YAPILIR ?

Duvar kağıdınızın daha canlı olmasının çeşitli yolları bulunmaktadır.Bunların birincisi “Wallpaper Engine” programını kullanmaktır.Diğeri ise “Rainmeter” ve “VisBubble” programlarını kullanmaktır.

Öncelikle “Wallpaper Engine” uygulamasından bahsedelim.Bu uygulamayı almak için ya “Steam” platformu üzerinden satın almanız gerekir ya da internetten korsan olarak tam sürümünü indirmeniz gerekir.

Bu uygulama “Steam” platformu üzerinden satılmaktadır.Şu anki fiyatı 8.00 tl olan uygulamayı Steam platformundan edinebilirsiniz.Bu durumda uygulamanız her zaman güncel kalır ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan güvenli bir şekilde uygulamayı elde etmiş olursunuz.

Veya internetten bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde “korsan” halinde indirebilirsiniz.Ancak bu şekilde uygulamayı indirmek aynı zamanda bilgisayarınıza ciddi şekilde zarar verebilecek kötü amaçlı bir yazılımında yüklenmesine sebebiyet verebilir.

 

Gerekli ayarlamalar aşağıda gösterildiği gibi yapılacaktır…

Uygulamayı çalıştırdıktan sonra açılan pencere üzerinden hareketli duvar kağıdınızı seçin.

Ardından pencerenin sağ tarafındaki bölümden ses kaydı,scheme color,oynatma hızı seçeneklerini istediğiniz gibi ayarlayın.

Ön Ayarlarınız” kısmından “Kaydet” tuşuna tıklayın.

Ardından uygulama penceresinin üst kısmından dişli çark sembolü şeklinde gözüken “Ayarlar” penceresini açın ve “Genel” sekmesine tıklayın.”Windows ile birlikte başlat” seçeneği işaretli değilse işaretliyoruz.

Böylece bilgisayar her kapanıp açıldığında veya yeniden başlatıldığında Wallpaper Engine uygulaması aktif durumda olacak.

“Uygulamaya güncelleme geldikçe kullanım arayüzü değişebilir ve üstteki anlatım eksik kalabilir.”

 

ÜCRETSİZ RAİNMETER UYGULAMASI

 

Wallpaper Engine dışında bilgisayarınıza “Rainmeter” uygulamasını yükleyerek arka planınızda ses ritmine göre çalışan hareketli bir gösterge ekleyebilir,masaüstünüze daha hoş bir görünüm sağlayacak widget kutucukları ekleyebilirsiniz.Rainmeter uygulamasının nasıl kullanıldığını öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir