1. Anasayfa
  2. Oyunlara Ait Sorunlar

CS GO Alt+Tab sorunu ve çözümü

CS GO Alt+Tab sorunu ve çözümü
0
CS GO oyununda Alt+Tab tuşlarına basılıp oyun penceresi küçültülüp tekrar büyütülünce 10 ile 15 saniye gecikme yaşanabiliyor veya csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası ile yüz yüze kalınabiliyor. Bu durum ise oyuncuların bir hayli canını sıkıyor.

 

Bu sorunun başlıca sebebi Windows’tan kaynaklanmaktadır. Çünkü hemen hemen bütün oyunlarda bu veya buna benzer sorunlarla karşılaşılmaktadır.

 

Bu sorunun çözümü için aşağıdaki yöntemleri sırayla uygulayın

 

ODAKLANMA AYARI

Arama kutusuna “Ayarlar” yazın ve enter tuşuna tıklayın. “Açılan pencerede Odaklanma Yardımı” sekmesine tıklayın ve üstteki görselde de görüldüğü üzere “Oyun oynarken” seçeneğini “Kapalı” durumuna getirin.

 

Eğer yukarıdaki görselde gözüken pencereye ulaşamadıysanız Ayarlar > Sistem > Odaklanma Yardımı yolunu takip edin.

 

FİX WİN UYGULAMASINI KULLANIN

Fix Win uygulamasını kullanarak CS GO ve diğer oyunlardaki Alt+Tab sorunundan kurtulabilirsiniz. Uygulamanın Windows 7.8.10 işletim sistemlerinde ayrı ayrı çalıştırma dosyası bulunmaktadır.

 

 

 

Kırk linkleri sayfanın en altındaki yorum yap bölümünde bizlere bildirebilirsiniz. Eğer sorun hakkında daha fazla çözüm istiyorsanız ilgili topluluk sayfasında konu açabilir yada var olan bir konuya dahil olabilirsiniz. İlgili topluluk sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir