1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Mount & Blade 2: Bannerlord kapalı beta

Mount & Blade 2: Bannerlord kapalı beta
0
Tale Worlds,SİCh Studio isimlerinin geliştirdiği,çıkış tarihi yıllar önce duyurulduğu ancak bir türlü  meydana çıkmayan Mount & Blade 2: Bannerlord oyunundan yeni bir haber geldi.

 

6 Eylül 2008 tarihinde ilk oyunu piyasaya sürülen Türk yapımı Mount & Blade‘nin yeni oyunu Mount & Blade 2:Bannerlord kendisinden sık sık bahsettirdi.Oyunun ilk serisi çok tutulunca oyuncular bu oyunun devamı beklemeye başladı.Serinin devamı duyurulduktan sonra oyuncular umutla beklemeye başladı.Ancak oyun hakkında tatmin edici bir olayla karşılaşamadı.

 

Oyunun yeni çıkacak olan serisi hakkında sık sık haberler çıksa da bu haberler oyuncuları memnun edecek cinsten değildi.

 

29 Mart 2019 tarihinde oyun hakkında yazılan bir blog yazısı,oyunu bekleyenleri heyecanlandıracak cinsten.

 

Mount & Blade 2:Bannerlord‘un çok oyuncu modunda “çarpışma” oyun tarzının olacağı ve bu çoklu oyuncu tarzının denenmesi için kapalı betasının çıkacağı duyuruldu.
Oyunun bu modu hakkında çeşitli açıklamalarda yayınlandı.Oyun hakkında…

 

” Bütün oyun modlarının yapım aşamasında olduğunu,çarpışma oyun tarzının da yapım aşamasında olduğu ve dengelemeler,ince ayrıntılar için düzenlemelerin yapıldığı bu düzenlemelerin kaliteli olması için kapalı betanın yayınlanacağı ve oyunculardan geri bildirim toplanacağı “

 

söylendi.Kapalı betanın ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi verilmese de yakın bir zamanda yeni haberler alınacağına dair bilgi verildi.

 

 

Yeni oyun Mount & Blade 2: Bannerlord‘un hikayesi,zamanında çok güçlü olan bir imparatorluğu ele almaktadır.Bu imparatorluğun adı Calradic‘tir.Her ne kadar güçlü olsa da imparatorluk yok oluşa doğru ilerlemekte,diğer bölgeler tarafından ele geçirilmek istenmektedir.

 

Client Krallığı bağımsızlığını resmen ilan eder ve Calradic imparatoru göçüp gider.Arkasında bir varisini bile bırakmaz.

 

Bunun üzerine 3 ulus boşta kalan gücü eline geçirmeye çalışır.Bu gücü ele geçirmek istedikleri için birbirleri ile kıyasıya mücadele etmeye ve savaşmaya başlarlar.Bu mücadele kaos ortamı oluşturur ve ortalık feci şekilde karışmaya başlar.

 

Siz ise bu berbat gidiş hatta,önderlik ederek imparatorluğun eski gücüne kavuşmasını sağlamaya çalışırsınız.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir