1. Anasayfa
  2. Android

Spam yapılmasını önlemek için kısıtlama geliyor

Spam yapılmasını önlemek için kısıtlama geliyor
0
En popüler sosyal medya araçlarından biri olan Twitter‘da bir takım kısıtlamalar geliyor.Twitter kullananlarında bildiği üzere bazı kullanıcılar önüne gelen herkese takip isteği atıyor.Ardından takip isteğini kabul eden kullanıcılar tekrar geri takip isteğinde bulunuyorlar.Buraya kadar her şey normal giderken ilk takip isteği atan kullanıcı takip ettiği bütün hesapların takipçi listesinden geri çıkıyor.
Bu durum birçok Twitter kullanıcısını yanıltan bir aldatma olayıdır.Ve bu tarz harekette bulunan kullanıcıların yapmış olduğu işe Spam denilmektedir.
Bu tarz mağduriyete uğrayan kullanıcılar Twitter hesabındaki takipçi ve takip edilen hesapların reçetesini tutan 3.parti uygulamalar kullanıp spam yapan kullanıcılara karşı tedbirli olmaya çalışıyor.Ancak Twitter’ın getirmiş olduğu yeni kısıtlama sayesinde artık bu tarz 3. parti uygulamalara bile ihtiyacınız kalmayacak ve günlük takip etme sınırı 1000 den 400 e düşürülecek.
Şirket resmi Twitter hesabından yapmış olduğu yeni gönderi ile “Takip et,takipten çık,takip et takipten çık.Bunlar kimdir ? Spam yapanlar.” şeklinde bir açıklamada bulundu ve günlük takip edebilme sınırını 1000 den 400 e düşürdü.

 

 

Ayrıca şirket,kullanım dışında kalan veya aldatıcı olan (Fake) hesaplarında silineceğini ve böylece Twitter mecrasının daha sağlıklı olacağını duyurdu.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir