1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Çernobil faciasının oyunu yapılıyor,Chernobylite

Çernobil faciasının oyunu yapılıyor,Chernobylite
0

Çernobil dizisinin ardından insanlar Çernobil’de yaşanan faciaya karşı büyük bir merak beslemiş durumda.Yaşanan felaketi anlatan diziden sonra Çernobil,birçok kişi tarafından ziyaret edildi ve hakkında birçok yeni içerik oluşturuldu.

Yaşanan bu felaketin ardından Çernobil dizisi insanların üzerinde büyük bir merak uyandırdı.Youtube gibi popüler internet sitelerinde Çernobil faciası hakkında birçok yeni içerik oluşturuldu.Çernobil dizisi bile en yüksek puanlamayı alarak birçok kişi tarafından izlendi.

Çernobil’e karşı olan merak bu kadar çok büyüyünce The Farm 51 adlı oyun firması Çernobil faciasının 30 yıl sonrasında gerçekleşen bir hikayeyi anlatan oyun yapmaya karar verdi.Chernobylite adlı oyun,facianın 30 yıl sonrasında gerçekleşen bol aksiyonlu bir oyun olacak gibi gözüküyor.

Oyunun içeriği ise yaşanan facianın 30 yıl sonrasında var olan korkular ile yüzleşmekten geçecek.Oyuncular sevdiklerini kurtarmaya çalışan bir fizikçiyi canlandıracak.Oynanacak olan bu karakter ile elektrik santrallerinde garip olaylara ve tuhaf yaratıklara şahit olacak ve birçoğu ile mücadele içerisinde olacak.Çeşitli keşifler yapmanız gerekecek ve karakterin hikayesine siz yön vereceksiniz.

Oyunun 2019 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenirken 2020 yılı içerisinde tarihi tam olarak bilinmese de PS4 ve XBOX One platformlarında da var olacak.

 

 

TANITIM VİDEOSU

 

 

OYUNA AİT GÖRÜNTÜLER
Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir