1. Anasayfa
  2. Android

WhatsApp’dan en çok istenen yenilik geliyor

WhatsApp’dan en çok istenen yenilik geliyor
0

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp,bilgisayarlar için herhangi bir telefona ihtiyaç duymadan çalışan uygulamasını geliştiriyor.

Akıllı telefonların çıkması ile hayatımızda önemli rol oynayan uygulamalar oldu.Bunlardan bir tanesi şuanda bile en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’dır.WhatsApp uygulaması ile herhangi bir hesap oluşturmadan doğrudan telefon üzerinden rehberinizde kayıtlı olan kişilerle anlık mesajlaşmaya olanak sağlanıyor.

Ayrıca WhatsApp,2015 yılında yaptığı bir yenilik olan WhatsApp Web sayesinde uygulamanın bilgisayar üzerinde de kullanılmasına olanak sağlıyordu.Ancak uygulamanın bilgisayar üzerinde kullanılması için telefonunuzdaki WhatsApp’ın WhatsApp Web ile bağlantılı olması ve telefonunuzun açık durumda olması gerekiyordu.

Ancak alınan,WhatsApp uygulaması hakkında çeşitli bilgilerin önceden kullanıcıya sunan WABetaInfo’nun yapmış olduğu açıklamaya göre WhatsApp uygulaması,telefona ihtiyaç duymadan bilgisayar üzerinde çalışacak yeni bir uygulamanın geliştirildiğini açıkladı.Yani yakın bir zamanda geliştirilen bu uygulama sayesinde telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açmadan bilgisayar üzerinden anlık mesajlaşabileceksiniz.

Ayrıca yapılan açıklamalara göre tek bir cihaz üzerinde çalışan WhatsApp hesabınızı farklı cihazlarda da çalıştırmayı sağlayan çoklu platform desteği geliştiriliyor.Bu sayede WhatsApp hesabınızı birden fazla cihazlarda çalıştırabileceksiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir