1. Anasayfa
  2. Android

Apple ucuz iPhone üretecek

Apple ucuz iPhone üretecek
0

Samsung markası ile yarışan Apple,Huawei ve Oppo gibi isimlerin telefon pazarına giriş yapması ve bu markaların bir süre sonra rekabeti ciddi bir şekilde kızıştırmasının ardından telefon pazarına ucuz maliyetli iPhone üretecek.

 
Bahsedilen “ucuz iPhone” Apple’ın iPhone SE modelinin yeni nesli olarak belirtilirken üretilecek olan telefonun adı ve fiyatı hakkında henüz bir bilgi duyurulmadı.Apple’ın böyle bir adım atmasının ardında diğer telefon markalarının telefon piyasasını kızıştırması sonucunda satış oranlarının düşmüş olması sebep olarak gösteriliyor.
Apple’ın gelecek hafta düzenleyeceği yıllık etkinlik içerisinde yeni model iPhone tanıtılması beklenirken Nikkei Asian Rewiev‘de yer alan bir habere göre ise Apple’ın şirketi satışlarını arttırabilmek ve telefon piyasasındaki bu rekabetten karlı çıkabilmesi için daha düşük maliyetli iPhone modellerinin üretileceği ve Apple’ın bunun üzerine yoğunlaştığı belirtildi.
Daha düşük maliyetli iPhone modelleri üretme planları,geçen yıl Apple’ın dünyanın en iyi telefon üreticisi olarak yerini Huawei’ye bırakmasından ve ilk kez iPhone sevkıyatlarında düşüş görülmesinden sonra geldi.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir