1. Anasayfa
  2. Android

Call of Duty Mobile gümbür gümbür geliyor

Call of Duty Mobile gümbür gümbür geliyor
0

FPS türünün gözdesi olan ve binlerce oyuncunun en sevdiği oyunlardan olan Call of Duty serisine yeni bir oyun daha katılıyor.Call of Duty Mobile grafikleriyle oyuncuları kendine hayran bırakacak gibi.

 
Her geçen gün mobil oyun dünyası gelişiyor.Bilgisayarda Steam platformu yada internet üzerinden ücretsiz olarak yüklenen ve popüler olan oyunların telefona taşınması sonucunda mobil oyun dünyası hızlıca gelişiyor.
Bu oyunların arasında binlerce kişinin en sevdiği,FPS oyun türü denince akla ilk ismi gelen Call of Duty oyunununda Mobil sürümü geliyor.Youtube üzerinden yayınlanan resmi fragmana göre oyunun grafikleri oldukça iyi gibi gözüküyor.
Ayrıca birçok oyuncunun hayran olduğu Modern Warfare ve Black Ops oyununa ait silahlar,haritalar ve modlar Call of Duty Mobile içerisinde de bulundurulacak.Bütün bunların yanında günümüz oyunlarında yeni bir oyun tarzı olarak çıkan Battle Royale modu da oyun içerisinde yer alacak.
İddialı bir şekilde mobil dünyasına giriş yapması beklenen Call of Duty oyunu,gelişmekte olan mobil oyun dünyasını kızıştıracak gibi.Oyunun yayınlanma tarihi 1 Ekim olarak bildirildi.

 

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir