1. Anasayfa
  2. Oyunlar

League of Legends Mobile geliyor

League of Legends Mobile geliyor
0

Riot şirketinin yapmış olduğu,dünyanın en popüler çevrim içi oyunu olan League of Legends’ın mobil oyunu yapılıyor.Riot Games daha önce Tencent şirketi ile yaşadığı anlaşmazlığa son verdi ve mobil oyun yapma konusunda anlaştı.

 
Geçtiğimiz yıllar içerisinde popüler oyunlardan biri olan PUBG’nin sahibi Tencent,Riot Games şirketine League of Legends’ın mobil oyunu için teklifte bulunmuş ancak olumsuz cevap almıştı.Bunun üzerine Tencent,Honour of Kings oyununu piyasaya sürdü.
Anlaşmazlık devam etmedi ve Riot Games ile Tencent anlaştı.Bu anlaşma üzerine League of Legends’ın mobil oyunu 2020 yılı içerisinde piyasaya sürülerek oyun severler ile buluşturulacak.Bu sayede League of Legends oyunu ile yıllarca ekmek yiyen Riot Games şirketi,mobil oyun sayesinde farklı bir çalışmaya imza atacak.
Şuan için yapım aşamasında olan mobil oyun hakkında çok fazla bir bilgi yok.League of Legends’ın mobil oyunu piyasaya ilk çıktığı süreçte şampiyon bakımından kısıtlı (40+ şampiyon) olacağı ve Windows platformunda oynanan League of Legends’ın içeriğinden çok fazla iz taşımayacağına dair doğruluğu belli olmayan söylentiler dolanıyor.

 

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir