1. Anasayfa
  2. Oyunlar

PES 2020

PES 2020
0

Play Station,Xbox veya bilgisayar platformunda futbol oyunu denince akla gelen ilk oyun hiç şüphesiz Pro Evolution Soccer’dir.Konami şirketi tarafından üretilen oyun geçmişinden bu yana çok sevildi ve sevilmeye de devam ediyor.Ancak PES 2020 oyunu,eski PES sürümlerine göre çok uç noktada olacak.

 
Geçmişten günümüze kadar futbol oyunu konusunda gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak bilinen PES,yeni sürümü 247 tl fiyat ile satışa çıkarıldı.Oyunun son sürümü eski sürümlerine göre çok büyük farklar içeriyor ve grafik ile içerik zenginliği açısından uç noktalara ulaşıyor.
Oyunun grafikleri için kullanılan yüz tanıma sisteminin yanında oyun içerisinde çalım atma gibi hamlelerde yapılan değişiklik göze çarpıyor.İncelikli top sürme ile beraber Andres Iniesta’nın yaptığı gibi top süren oyuncular,sağ joystick koluyla yüzünün dönük olduğu yönü değiştirmeden dar alanlardan kaçabiliyor veya çalımlardan sıyrılabiliyor.
PES 2020,Türkiye liginde Galatasaray – Fenerbahçe veya Beşiktaş – Trabzonspor maçlarında yoğun taraftar hissiyatını oyuncuya yansıtıyor.Oyunun hem grafikleri hemde bu tarz ince detayları oyuncuların beğenisi alıyor ve futbol oyunu konusunda en yakın rakibi olan FİFA’ya fark attırıyor.
PES 2020,daha önceki futbol kulüplerini yine oyun içerisinde barındırmakla beraber Avrupa dışında çeşitli partnerler ile anlaşmış durumda.Bu anlaşmalar sayesinde PES 2020,eFootball PES 2020 Series A’nın şampiyon takımı Juventus FC’yi resmi forması ve Allianz Stadium stadı ile birlikte oynanabilecek tek futbol oyunu oldu.

Bütün bunların yanında PES 2020 oyunu standart sürümünde Lionel Messi,Miralem Pjanic,Serge Gnabry ve Scott Mc Tominay’ın kapak yıldızı olmasından Konami şirketi gurur duyuyor.Oyuncular PES 2020’nin özel Legend versiyonunu satın alarak Ronaldinho ile oynayabilecekler.Ayrıca bu versiyonun satın alınması halinde oyuculara,Ronaldinho’nun özel olarak 3D taranmış versiyonu,myClub’da 10 maçlığına kiralanan Messi ,oyun içinde kullanmalık seçkin ajanlar ve üç oyunculu sözleşme yenilemesi de mevcut.

 

eFootball PES 2020’daki yenilikler…

 

Master League yenilendi – Yeni interaktif diyalog sistemi,isabetli transfer sistemi,Zico,Cruyff ve Maradona gibi menajerler,menajer modelleri ve sponsor logolarının kişiselleştirilmesi gibi özellikler eklendi.

Maç Günü – Yeni oyun için geçerli yepyeni bir oyun modu olan Maç Günü,oyunculara iki takımdan birini seçip haftalık etkinliklere katılma,maçlardaki her bir mükemmel pas ve gol katkısının takımlarına puan kazandırdığı bir modda oynama fırsatı veriyor.Her haftanın sonunda her iki taraftan da en iyi performansı gösteren oyuncular Büyük Final’de yarışmak üzere Temsilci olarak seçilecekler ve final oyun içindeki tüm kullanıcılara canlı yayınlanacak.

Geliştirilmiş Görseller – Oyun içerisinde kullanılan geliştirilmiş aydınlatma sistemi ve futblocu modelleri,gerçekçi ara sahneler ile tekrar görüntüleri,gerçek dünyadaki yayın görüntülerini taklit eden yeni bir kamera açısı yer alıyor.

En Büyük Lisanslar – Manchester United,FC Bayern ve tamamen eFootball PES 2020’ye özel Juventus FC’nin de aralarında bulunduğu 400’den fazla takım ve 10000’in üzerinde futbolcu oyun içerisinde yer alıyor.

Ek Özellikler – Geliştirilmiş top saklama mekanikleri,duruma göre hassasiyeti değişen şut isabetleri,daha gerçekçi defans,yeni kasti faul tekniği,sahada oyuncuların kişiliklerini yansıtacak uyarlamalı futbolcu etkileşimi sistemi ve daha fazlası…

EURO 2020 DLC’si – UEFA EURO 2020 turnuvasını kutlamak üzere 2020’nin ikinci çeyreğinde ücretsiz güncelleme olarak yepyeni Avrupa içeriği ve mod eklenecek.

 

eFootball PES 2020 İÇİN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

 

En düşük seviye için geçerli sistem gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: Windows 7 ( 64 Bit) veya daha üstü
İşlemci: İntel İ5 3470 veya eş değer işlemci
RAM: 4 GB
Grafik Kartı: Nvidia GTX 670 veya eş değer grafik kartı
DirectX: 11
Depolama: 40 GB

 

Kaliteli oyun deneyimi için geçerli sistem gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: Windows 7 ( 64 Bit) veya daha üstü
İşlemci: İntel İ5 3770 veya eş değer işlemci
RAM: 8 GB
Grafik Kartı: Nvidia GTX 760 veya eş değer grafik kartı
DirectX: 11
Depolama: 40 GB

 

 

 

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir