1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

Windows 10 için tema özelliştirme

Windows 10 için tema özelliştirme
0

Microsoft’un en güncel işletim sistemi olan Windows 10’u ister kendi temaları ile kullanabilir,isterseniz ücretsiz farklı temalar edinip kullanabilir  veya temanın renklerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Microsoft’un en güncel ve en geliştirilmiş işletim sistemi olan Windows 10,kullanıcıları cihazını özgünleştirme konusunda oldukça özgür bırakmış durumda.Windows 10 işletim sisteminizin temasından sıkıldıysanız yada bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız aşağıdakilere bir göz atın.

Şuan için kullandığınız hazır temadan sıkıldıysanız ve başka bir tema kullanmak istiyorsanız Windows 10’a ait olan ve şuan cihazınızda yüklü olan başka bir tema kullanabilirsiniz.Ayrıca Microsoft Store üzerinden başka temalara ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Temayı değiştirmek için masaüstüne sağ tıklayın ve Kişiselleştir‘e tıklayın.

Kişiselleştir’e tıkladıktan sonra karşınıza gelen pencerenin sol kısmından Temalar‘a tıklayın.Temalar’a tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki görselde gözüken pencere gelecektir.Bu pencere üzerinden ister cihazınızda şuan yüklü olan başka Windows 10 teması kullanabilirsiniz.İsterseniz Microsoft Store’dan daha fazla tema alın seçeneği üzerinden Microsoft Store platformundan ücretsiz Windows 10 teması edinebilirsiniz.

 


Temayı seçtikten sonra renkler üzerinde istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.Seçtiğiniz temayı daha fazla kişiselleştirmek için Temalar sayfasının ortasında bulunan Özel tema kullan butonuna tıklayabilir ve hemen bu butonun üzerinde bulunan renk,sesler seçeneklerini değiştirebilirsiniz.

Windows 10 işletim sisteminizin görünüşünde çok daha fazla farklılık istiyorsanız canlı duvar kağıtları kullanabilir ve duvar kağıtlarına ses ritmine duyarlı ekolayzer ekleyebilir ve masaüstünüze çeşitli Widget (Araç) kutucukları ekleyebilirsiniz.Bütün bunların nasıl yapılacağını öğrenmek için 02.02.2019 tarihinde yayınlanan “Canlı duvar kağıdı nasıl yapılır ?” yayınımıza gidebilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir