1. Anasayfa
  2. Android

iPhone SE 2’nin özellikleri ve fiyatı

iPhone SE 2’nin özellikleri ve fiyatı
0

Birçok ürün için daha önceki zamanlarda oldukça başarılı tahmin yapan analist Ming-Chi Kuo,kısa bir zaman diliminde piyasaya çıkış yapması beklenen iPhone SE 2’ye dair tahminlerde bulundu.

 
Bir süre önce iPhone 2 SE’nin 2020 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağını iddia eden Ming-Chi Kuo,iddialarına yenilerini ekleyerek iPhone 2 SE cihazına dair yeni tahminlerde bulundu.Ming-Chi Kuo’ya göre iPhone 2 SE modeli daha çok iPhone 8 modeline benzeyecek.
Bu modelde A13 Bionic yonga setinin kullanılacağı ve 3 GB RAM,64/128 GB depolama alanına sahip teknik özelliklerin var olacağı iddia ediliyor.Bu model,iPhone 8’e benzeri olacağından Face ID teknolojisi yerine Touch ID teknolojisinin kullanılacağı da ifade ediliyor.
Ayrıca iPhone 2 SE modeli için uzay grisi,gümüş ve kırmızı renk seçeneklerininde var olacağı ifade ediliyor.2016 yılında iPhone SE modeli 399 dolar fiyatla satışa çıkarılmış ancak bu fiyat etiketi 349 dolara düşürülmüştü.Ming-Chi Kuo’ya göre aynı satış politikası iPhone SE 2 içinde uygulanacağı ve bu yüzden yeni modelin yaklaşık 400 dolar satış etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.
Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir