1. Anasayfa
  2. Teknolojik Ürün

iPhone 12 ve özellikleri

iPhone 12 ve özellikleri
0

 

Apple’ın önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya çıkarmaya hazırladığı iPhone 12’nin özellikleri belli olmaya başladı.Satış stratejisi konusunda Apple’ın Samsung ile aynı taktiği izlemesi beklenirken Apple’ın Samsung şirketinin aksi yolunda bir satış stratejisi izleyeceği belli oldu.

Bu strateji doğrultusunda Samsung,5G özelliğine sahip olan ve 5G özelliğine sahip olmayan telefon modellerini ayrı ayrı üretip satışa çıkarırken bu durum Apple’ın iPhone 12 modeli için geçerli olmayacak.iPhone 12 modeli her ülkede 5G teknolojisiyle satılacakken fiyat konusundaysa 50 ile 100 dolar fiyat artışının söz konusu olacağı tahmin ediliyor.

iPhone 12’nin teknik özelliklerinde ise en çok dikkat çeken konu Apple A14 Bionic işlemcisinin dahili 5G modeme sahip olmasıdır.Bu özellik sayesinde iPhone 12 modelinin kullanıcılara uyumluluk sorunu hakkında büyük bir avanaj sunulacağı düşünülüyor.

iPhone 12 modelinin tasarımı konusunda arka kameralara ve yeni ekran ölçülerine 3D derinlik alıgılama özelliğinin eklenmesi tahmin ediliyor.Aynı zamanda bu modelin görüntü sabitleme bileşeniyle gelmesi ve çentiksiz bir ekrana sahip olması yapılan tahminler arasında yerini alıyor.

 

Ekran boyutları konusundaysa iPhone 12 modelinde 5.4 inç,6.7 inç seçeneklerinin bulunacağı biliniyor.Aynı zamanda iPhone 12’nin 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı belirtiliyor.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir