1. Anasayfa
  2. Fırsat Ürünleri

Samsung Galaxy S20 iddiaları

Samsung Galaxy S20 iddiaları
0

Samsung geçtiğimiz günlerde 11 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğine ev sahipliği yapacağını doğruladı.Yapılacak olan bu etkinlikse muhtemelen Samsung’un 2020 yılı içerisinde tanıtacağı amiral gemisi üzerinde yoğunlaşacak.

 

Ishan Agarwal tarafından MySmartPrice’daki kişilerle paylaşılan sızdırılmış bilgiler sayesinde,Galaxy S20 Ultra 5G olarak bilinen Galaxy S20 serisi için hat modelinin en iyisi olabilir ve sızıntılara dayanarak,bazı üst düzey kamera özelliklerini paketliyor olabilir.

Agarwal’a göre,cep telefonunun da 108 Megapiksel ana kamera kullanılması mehtemel görünüyor.Ayrıca 100x’e kadar hibrit yakınlaştırmaya izin verecek bir periskop kamerada kullanılabilir.Yani bahsedilen kamera muhtemelen hem optik hemde dijital yakınlaştırma özelliğini kullanacak.Ayrıca telefonun 5G desteği de bulunacak.

Telefonun teknik özelliklerinden bahsedecek olursak Galaxy S20 Ultra 5G,Galaxy S20+ ile aynı olacak şekilde ekran boyutunun 6.7 inç olacağı tahmin ediliyor.Diğer özellikler hakkında Galaxy S20 modellerinin özellikleri benzer olabilir.Şuan için Samsung Galaxy S20 modeli hakkında söylenebilecekler bu kadarla kısıtlı ama kısa bir süre içerisinde zaten kesin bilgilere ulaşacağız.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir