1. Anasayfa
  2. Fırsat Ürünleri

Huawei P40 ve P40 Pro modeli için beklentiler

Huawei P40 ve P40 Pro modeli için beklentiler
0

Akıllı telefon piyasasında lider koltuğuna göz diken Huawei,Amerika’nın uygulamış olduğu yaptırımlara karşı yılmıyor ve amacı doğrultusunda hızla ilerliyor.Günümüzde hemen hemen herkesin haberdar olduğu ve birçok kişi tarafından tercih edilen Huawei markasının P40 ve P40 Pro modeli için çeşitli yenilikler yapıldı.

 

 

Birçok akıllı telefon üreticisi ön kameranın sebep olduğu çentik yüzünden ön kamerayı çeşitli kızaklı yapılar içerisine sıkıştırıverdi.Ancak Huawei P40 modelleri için böyle bir durum söz konusu olmayacak.Ön kameranın sebep olduğu çentik kullanıcıları her ne kadar rahatsız etse de bu çentiği yok etmek için kullanılan yöntemlerde hoş karşılanmadı.

 

 

Huawei’nin P40 modelinde olmazsa olmaz kamera yeniliği de mevcut.Huawei P40 ve P40 Pro kamera modülü içerisinde yeni bir sensör ekleneceği iddia edildi.Aynı zamanda bu modeller için Motorola One Action kamera lensine benzer yapıda bir lens kullanılabileceği iddia edildi.

 

 

Huawei P40 modellerinde kullanıcılara daha kaliteli bir deneyim yaşatmak için P30 modellerinde kullanılan OLED HDR10 ekran teknolojisi yerine AMOLED,Quad HD veya AMOLED 4K ekran teknolojisinin kullanılması bekleniyor.

 

 

Aynı zamanda Huawei P40 ve P40 Pro modellerinin kamera yakınlaştırma ve kablosuz şarj özelliğinde çeşitli iyileştirmelerin yapıldığı iddia edildi.Kamera yakınlaştırma özelliği 5 kat optik ve totalde 50 kat dijital yakınlaştırma sunulurken,P40 modellerinde bu oranın daha da yüksek seviyelerde olması bekleniyor.

 

 

Huawei şirketi kamera konusunda oldukça başarılı.Aynı zamanda telefon piyasasında birbirleriyle kıyasıya mücadele içerisinde olan telefon şirketleri,cihazların arka kameralarını sürekli olarak geliştirme ve kullanıcılara bir önceki modele göre daha iyi bir deneyim yaşatabilme derdine kapılmış durumda.Ancak bu durum ön kamera için geçerli olmamakla beraber,Huawei P40 ile P40 Pro modellerinde çift ön kamera kullanacağı da iddia edildi.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir