1. Anasayfa
  2. İşletim Sistemi Sorunları

Windows 10 işletim sistemini kaldığı yerden başlatmama ayarı

Windows 10 işletim sistemini kaldığı yerden başlatmama ayarı
0

Windows 10 işletim sisteminin yüklü olduğu bilgisayarlarda kapatma/açma,yeniden başlatma işlemlerinin ardından bilgisayarınız,kapatmadan önce açtığınız klasör ve dosyaları otomatik olarak çalıştırma özelliğine sahiptir.Bu özellik kimi kullanıcıları rahatsız etmektedir.Eğer sizde bu özellikten rahatsız olan kullanıcılar arasındaysanız aşağıdaki adımları uygulayın.Böylece Windows 10 işletim sistemi yeniden başlatıldığında yada kapatıldıktan sonra tekrar çalıştırıldığında kaldığı yerden devam etmeyecektir.

 

1.ADIM: Arama kutusundan yada sol alttaki Windows logosuna sağ tıklayarak Ayarlar‘a gidin.

 

 

 

 

2.ADIM: Ayarlar penceresinde Hesaplar‘ı açın.

 

 

 

4.ADIM: Sol kısımdan Oturum açma seçenekleri‘ne tıklayın.En altta bulunan Bir güncelleştirme veya yeniden başlatma sonrasında cihazın kurulumunu otomatik olarak tamamlamak ve uygulamalarımı yeniden açmak için oturum açma bilgilerimi kullan seçeneğini devre dışı bırakın.

 

 

 

5.ADIM: Bu bilgisayarı’ı açın.Üstteki Görünüm‘e tıklayın.Sağ taraftaki Seçenekler‘e ve ardından Klasör ve arama seçeneklerini değiştir‘e tıklayın.

 

 

5.ADIM: Görünüm sekmesinde bulunan seçenekler arasındaki Oturum açmada önceki klasör pencerelerini geri yükle seçeneğindeki işareti kaldırıp Uygula/Tamam‘a tıklayın.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir