1. Anasayfa
  2. Programlar

Paint.NET

Paint.NET
0

Windows işletim sistemi kullanan hemen hemen herkes Paint uygulamasını görmüş,kurcalamış ve az da olsa kullanmıştır.Bu program Washington Üniversitesi’nin Microsoft Paint yazılımının varisi olarak geliştirdiği,C# tabanlı bir yazılımdır.Paint.NET yazılımı Microsoft’un Paint uygulamasının yerine geçecekken fazlasıyla geliştirildiği fark edildi.Bu yüzden Paint uygulamasının yerine geçmesi fikri iptal edildi.

 

 

Paint.NET,katmanlama sistemi,geri ve ileri konumlandırma,özel efekt ve süzgeçler,değiştirilebilir fırça boyutu,saydam PNG desteği,kırmızı göz kaldırıcı,yüksek kalitede resim boyutlandırma,%1 ile %32000 yakınlaştırma/uzaklaştırma özelliğine sahiptir.

 

 

Editör programlarını kullananlar için mutlaka denenmesi gereken bir programdır.Çünkü kullanımı son derece kolay ve pratik bir yazılımdır.Ayrıca tamamen ücretsizdir.Kullanmaya başladığınız ilk zamanlarda Paint uygulamasından bir hayli farklı olduğu için zor gelebilir.Ancak zamanla eliniz alışacak ve Paint.NET yazılımı vazgeçilemez programınız olacak.

Programın kullanılabilmesi için herhangi bir yüksek sistem gereksinimine ihtiyaç duyulmamaktadır.Sadece .Net Framework 4.6+ yazılımına ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu program sayesinde İnstagram sayfanızda paylaşacağınız gönderileri düzenleyebilir ve takipçiler için daha hoş bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.Ayrıca programı Adobe Photoshop alternatifi olarak kullanabilir ve kendi fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.Logo tasarlayabilirsiniz.Katman ve saydamlaştırma özelliklerini kullanarak iç içe görseller oluşturabilirsiniz.

 

DOSYA ADI: paint.net.4.2.12.install.exe
DOSYA BOYUTU: 9.76 MB

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 1
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir