1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

Adobe Dreamweaver kurulumu

Adobe Dreamweaver kurulumu
0

Önceki yazılarımız da not defteri, Notepad++ ve Dreamweaver’da web tasarımı yapabileceğimizi belirtmiştik.Güzel haber,programı DVD arşivimden buldum ve sizinle paylaşabilmek için adım adım ekran görüntüsü aldım.

Evet, konumuza geri dönelim. Adobe Yükleyicisi otomatik başlatılarak Adobe Yazılım Sözleşmesi karşımıza geliyor. Sözleşmeyi okuyup  – bu zamana kadar ne okuyanı ne gördüm ne de duydum- kabul ediyoruz. İkinci adımda seri numarası girmenizi yada deneme sürümüyle devam etmenizi istiyor. Deneme süresiyse 30 gün,az değil yani. Çokta değil tabi. Seri numarasıyla giriş yaptım. Yazdığım ilk iki aşamanın ekran görüntüsü yok. Çünkü yayın da sorun olabileceğini düşünüyorum bu sebeple paylaşmadım. Üçüncü adımda Adobe ID istiyor. Ben tercih etmedim ama siz isterseniz oluşturup diğer uygulamalardan da faydalanabilirsiniz.

 

 

Dördüncü adımda ,Seçenekler, Dreamweaver eklentileri diyebileceğimiz seçenekler sunuluyor. Tabi ki ekliyoruz, kaçırır mıyız hiç.

 

 

Sona yaklaşıyoruz. Yükle seçeneğinde birazcık bekletiliyoruz.

 

 

Hala bekliyoruz…

 

 

Yükleme tamamlandığında Teşekkür mesajıyla karşılaşıyoruz.

 

 

Hemen ardından  programımızın açılışında Varsayılan Düzenleyici ekranında ileriye yönelik kullanabileceğimiz bağlantıları seçiyoruz.

 

 

Onayladıktan sonra programımız açılıyor.

 

 

İlk olarak açılışta karşımıza çıkan ekran yeni proje oluşturmamıza, öncesinde üzerinde çalıştığımız projeleri görmemize ve diğer web tasarıma yardımcı şablonlarla çalışmamıza imkan sunuyor.

 

 

Göründüğü kadar karmaşık ve zor olmayan bu editör hayal gücünüzle beraber çalışıyor. Diğer Adobe uygulamalarıyla web sayfanıza eklentide bulunabilir , tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir