1. Anasayfa
  2. Sinema

Film Önerisi (Zaman Makinesi 1973)

Film Önerisi (Zaman Makinesi 1973)
0

İÇERİK

Zengin bir iş adamı olan Tolga beyin babası aniden fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Oğlu Tolga bey haberi alır almaz hızlı bir şekilde hastaneye yetişir. Tolga beyin babası son nefesini vermeden önce oğluyla konuşur ve ona, affetmesini, her şeyi onun için yaptığı söyler. Oğlu babasının söylediklerini başta anlayamaz. Sonrasında babanın vasiyeti açıklanırken Tolga bey, babasından ona hiç bir mal varlığı kalmadığını öğrenir. Babasından Tolga beye kalan tek şey bir adet yüzük ve bir adet eski model bir araba anahtarıdır. Ama babasından oğluna kalan bu araba, normal bir araba değildir…

 

Zaman makinesi 1973

GENEL

Zaman Makinesi 1973 filmi, komedi tarzında olan nostalji filmidir. Özellikle çocukluğunu 1970 ve 1980 yıllarında yaşamış olan bireylerin anılarını hatırlatacak olan bu film, o yılların atmosferini son derece başarılı bir şekilde yaşatmıştır. 1970 yıllarına ait aşkları, insan ilişkileri, ev ve mahalle hallerini gözler önüne sermiştir. O zamanlarda insanların giydiği kıyafetlerden tutup yaptıkları etkinliklere kadar tüm detaylar izleyicilere aktarılmıştır. Aynı zamanda o zamanlara has olan sağ ve sol siyasi kavgalarda unutulmamış, eğlenceli bir biçimde ele alınmıştır. Bu filmi gerek tek başınıza gerekse ailenizle birlikte keyifle seyredebilirsiniz.

Zaman Makinesi 1973 filminin yapımcıları, filmi Youtube sitesinde izlenebilir şekilde yayımlamışlardır. Bu yüzden filmi izlemek için uğraşmanıza gerek bulunmamaktadır. Yukarıdaki videoyu oynatarak filmi şimdi, şuan izleyebilirsiniz. Eğer komedi tarzında filmleri seviyorsanız Zaman Makinesi 1973 filmini size tavsiye ederim. Cinsellik ve pornografik sahnelerin olmadığı, tamamen sade ve akıcı hikayesiyle bizim beğenimizi kazandı. Anne, baba ve çocuklardan oluşan çekirdek aileyle beraber rahatlıkla izlenebilecek filmlerin sayısı gün geçtikçe azalıyor. Bu alanda Zaman Makinesi 1973 filminin bu yönü sayesinde eşi benzerine az rastlanan bir film daha koleksiyona katılmış oluyor.

Filmin genel başarısından bahsetmek gerekirse özetle fazla ilgi görmemiş bir film olduğunu söyleyebiliriz. Bunun sebebine değinecek olursak reklam kampanyaların fazla yapılmamış olması ve alışıla gelmiş bir film olmamasıdır diyebiliriz. Aynı zamanda film içerisinde küfrederek komik olunmaya çalışılmamıştır. Bu yüzden de Zaman Makinesi 1973 filmi genel kitle tarafından tutulmamıştır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir