1. Anasayfa
  2. Android

Shazam alternatifi 5 uygulama

Shazam alternatifi 5 uygulama
0

Bazen arkadaşlarınızla bir kafede yada herhangi bir yerde otururken ortamda çalan müziği duyarsınız.Müziğin ritmi yada sözleri çok hoşunuza gider.Ardından müziğin adını bulmaya ve telefonunuza yüklemeyi denersiniz.Ancak bulmaya çalıştığınız o müziği çoğu zaman bulamazsınız.İşte tamda böyle durumlarda insanların imdadına yetişen Shazam uygulaması aklınıza gelir.Shazam,ortamı dinleyerek çalan müziği tanır ve hangi sanatçının hangi şarkısı olduğunu ekranda gösterir.Hatta şarkının klibine anında ulaşmanızı sağlar.

 

Ancak bazı kullanıcılar Shazam uygulamasından rahatsız oluyorlar.Yapılan güncellemelerin yetersizliği ve uygulamanın bazı şarkıları tanıyamaması kullanıcıların bir kısmını rahatsız etmektedir.Bu durum için Shazam alternatifi uygulamalar kullanabilirsiniz.

 

İşte Shazam uygulamasına alternatif farklı uygulamalar…

 

1 – Musixmatch

 

 

Başarılı bir arayüzüyle popüler olmuş hemen hemen her müziği tespit edebilen popüler bir uygulamadır.

 

2 – MusicID

 

 

MusicID uygulaması da bir müzik bulma aracıdır.Bu araç sayesinde müziğin adını,sanatçının adını,müziğin sözlerini bulabilirsiniz.

 

3 – SoundHound

 

 

Shazam uygulaması alternatifleri arasında en güçlü olan uygulama SoundHound uygulamasıdır.Aynı zamanda Shazam uygulamasının en güçlü rakibidir diyebiliriz.

 

4 – Genius

 

 

Shazam’a benzer şekilde şarkı ismini ve sanatçısını bulmaya yarayan bir araçtır.Şarkı ve sanatçının ismini bulmak dışında şarkı sözlerini de bulabilmektedir.

 

5 – Music Detector

 

 

Sadece bir müziğin adını ve sanatçısını tespit edecek sade bir uygulama arıyorsanız Music Detector uygulaması tam size göre.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir