1. Anasayfa
  2. Programlar

Driver Booster

Driver Booster
0

Bilgisayarlarda özellik Windows işletim sistemi için ücretsiz yazılımsal temizlik ve bakım aracı olarak kullanılan Advanced System Care programının yapımcıları tarafından geliştirilen Driver Booster programı tıpkı Advanced System Care programında olduğu gibi tamamen ücretsiz bir şekilde internet üzerinden yüklenebiliyor.

 

Bilgisayarınızda her bir aygıtın sürücüsü bulunmaktadır. Bu sürücüler için belirli zaman dilimlerinde yazılımsal güncellemeler internet üzerinden yayımlanmaktadır. Kullanıcıları, bu güncellemeleri bilgisayarına yüklemeli ve aygıt sürücüsünü güncel tutmalıdır. Bu güncellemeler sayesinde aygıtınız bilgisayarınızla uyumlu bir şekilde çalışabilir hatta ek özellikler kazanabilir.

 

Driver Booster

 

Bilgisayarınızda ki aygıt sürücüleri herhangi bir program olmaksızın güncellenebilir. Ancak bu şekilde bütün aygıtların sürücülerini güncellemeye kalkışmak, bir hayli zaman alan zahmetli bir iş haline dönüşebilir. İşte Driver Booster programı bilgisayarınızda yüklü olan aygıt sürücüleri tarayıp tespit eder.

 

Driver Booster

 

Ardından internet üzerinden bu aygıt sürücülerinin güncel sürümünün olup olmadığı denetler. Bütün bu işlemleri tek bir “TARA” butonuyla gerçekleştirir. Eğer güncel sürüm mevcutsa bilgisayarınıza otomatik olarak kurulumu gerçekleştirir. Tamamen ücretsizdir. İobit’in kendi web sitesi üzerinden Driver Booster programını indirebilirsiniz.

 

DOSYA ADI: driver_booster_setup.exe
DOSYA BOYUTU: 24.6 MB

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir