1. Anasayfa
  2. Teknolojik Ürün

EVEREST EWN-999 İncelemesi

EVEREST EWN-999 İncelemesi
0

İster masaüstü olsun isterse dizüstü bilgisayar olsun hemen hemen her kullanıcı evindeki interneti WİFİ ağ bağlantısıyla kullanmaktadır. İnternet kullanımı konusunda kablolu bağlantı her zaman kablosuz bağlantıya göre çok daha güçlü olmaktadır. Ancak kullanıcıları çoğu fiziksek olarak modem ile bilgisayarı kablolu bağlantıyla kullanamamaktadır. Bu yüzden interneti WİFİ bağlantısıyla kullanmak zorunda kalabilmektedir.

 

Bu ürün yaklaşık olarak 3 ay boyunca kullanılmış ve inceleme yayını oluşturulmuştur.İnceleme yayınımız ürün ile herhangi bir sponsorluk ilişkisi içerisinde yazılmadığından tamamen güvenilirdir.

 

Eğer kullandığınız interneti WİFİ bağlantısıyla kullanıyorsanız ve sinyal gücü düşük yada daha güçlü bir internet bağlantısı istiyorsanız kablosuz wifi adaptör donanımını satın almayı ve kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu sayede kablosuz internet bağlantınızı güçlendirebilir yada sinyal gücünü arttırabilirsiniz.
EVEREST EWN-999 İncelemesi

 

Bu yüzden internette kablosuz wifi adaptörü yada wireless anten araması yaptırdığınızda kalite, performans ve fiyat açısından muhtemelen TP-Link, Xiaomi ve EVEREST markaları arasında gidip gelmişsinizdir. Bu üç marka arasında en uygun fiyatlı olan EVEREST markası için kafanızda soru işareti oluşmuş olabilir. Çünkü internette wireless anten yada kablosuz wifi araması yaptığınızda fiyat/performans oranı açısından en çok EVEREST EWN-999 donanımı dikkat çekmektedir.

 

EVEREST EWN-999 wireless anteni, çift antenli, 300 Mbps bağlantı hızına sahip bir donanımdır. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve kullanabilirsiniz. Eğer kablosuz bağlantı konusunda sinyal gücünüzü arttırmak yada daha güçlü kablosuz ağ kullanmak istiyor ve wireless anten arıyorsanız hem fiyat açısından hemde performans açısından EVEREST EWN-999 sizi üzmeyecektir.

 

EVEREST EWN-999 İncelemesi

 

USB 2.0 kablolu bağlantıyla bilgisayarınızda çalışabilen EVEREST EWN-999, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10, Linux, Mac OS işletim sistemleriyle tam uyum içerisinde çalışabilmektedir. 2 harici antene sahip olmasıyla beraber yüksek çekim gücü imkanı sunmaktadır. Bu sayede 5 dBi çekim gücüne sahiptir. Uzak mesafelerden daha fazla sinyal gücü elde etmenizi sağlar.

 

EVEREST EWN-999 satın aldığınızda kutu içerisinde donanımın sürücüsünü bilgisayarınıza kurmak için bir adet cd göreceksiniz. Eğer bilgisayarınızda CD-ROM yoksa endişelenmeyin. Bu sürücüyü Google’da aratarak bilgisayarınıza kurabilirsiniz.Kullanımı ve kurulumu son derece kolaydır.
Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir