1. Anasayfa
  2. Android

Samsung’un geliştirdiği enteresan telefon modeli : Galaxy S20 Tactical Edition

Samsung’un geliştirdiği enteresan telefon modeli : Galaxy S20 Tactical Edition
0

Samsung, beklenmedik bir telefon modelini piyasaya çıkartmaya hazırlanıyor. Kılıfıyla uzay gemisi andıran Galaxy S20 Tactical Edition tanıtıldı.

 

Galaxy S20 Tactical Edition

 

Akıllı telefon piyasasında olmazsa olmaz markalarından biri olan Samsung, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar konusunda birbirinden farklı birçok telefon modeline sahipken bu konuda bir ilki gerçekleştirdi. Samsung’un daha önce hiç görülmemiş olan Galaxy S20 Tactical Edition modeli resmen tanıtıldı. Bu cihaza göz gezdirdiğimizde aslında sıradan S20 modeli ile aralarında teknik özellikleri bakımından fazla bir farkı bulunmuyor.

 

Galaxy S20 Tactical Edition

 

Ancak S20 modeli ile S20 Tactical Edition arasında bir takım aykırı farklılıklar bulunuyor. Cihaz için yapılan açıklamalara göre bu telefon hükümet ve savunma bakanlığı personellerinin ihtiyaçlarına göre geliştirildiği ve tasarlandığı belirtiliyor. DualDAR mimarisiyle desteklenen bu model, oldukça özelleştirilmiş yazılıma ev sahipliği yapıyor. Bu yazılım sayesinde iki dereceli şifreleme katmanı sunuluyor ve telefon içerisindeki veriler dışarıdan gelecek saldırı ve tehditlere koruma altına alınıyor.

 

Galaxy S20 Tactical Edition

 

Telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak S20 Tactical Edition ile S20 5G modeli arasında fark bulunmuyor. S20 Tactical Edition modelinde farklı olarak gece görüş modu ile uçak modunda geçerli arttırılmış ve daha kapsamlı hale getirilmiş olan gizli mod bulunduruluyor. Cihazın fiyatı hakkında şuan için net bir bilgi mecvut değil. Ancak S20 modeline göre daha yüksek fiyat etiketine sahip olacağı ön görülüyor. Aynı zamanda cihazın yılın üçüncü çeyreğinde BT kanalları vasıtasıyla satışa çıkarılacağı ifade ediliyor.

 

Galaxy S20 Tactical Edition teknik özellikleri

 

Galaxy S20 Tactical Edition modeli için geçerli olan teknik özellikler aşağıdaki yabancı kaynaklı görselde sıralanmıştır.

 

Galaxy S20 Tactical Edition

 

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir