1. Anasayfa
  2. Programlar

CFosSpeed

CFosSpeed
0

Kullanıcının internet bağlantısını güçlendirmek ve özellikle çevrim içi oyunlarda ki ping değerini düşürmek için CFosSpeed yazılımını kullanabilirsiniz. Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızdaki yazılımların ve Windows servislerinin ağ kullanımını kısıtlayabilir ve böylece ping değerini (gecikme süresini) düşürebilirsiniz.

CFosSpeed yazılımının kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. İnternet bağlantınızın ping değerini düşürme konusunda muazzam bir etki oluşturmasa da gerçekten de işe yaradığını söyleyebiliriz. Örneğin bu uygulama sayesinde herhangi bir çevrim içi oyuna girdiğinizde arka planda çalışan diğer uygulamaların ve Windows servislerinin ağ kullanımını minimum düzeye indirip çevrim içi oyununuzun ağ kullanımı maksimum düzeye çıkararak ping değerinizi düşürebilirsiniz.

CFosSpeed yazılımı test edildi ve 8 ms ile 25 ms değerlerinde “ping” yani gecikme süresi iyileştirmesi sağladığı onaylandı.

Tabi bahsedilen 8 ms ile 25 ms iyileştirme değerleri sizin cihazınızda daha az yada fazla olacak şekilde gözlemlenebilir. Bu, tamamen cihazdaki yazılım ve servislerin ağ kullanımı oranına ve internet bağlantısının durumuna göre değişkenlik gösterir. CFosSpeed yazılımını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde kurarak çalıştırabilirsiniz.

Yazılımı yükledikten masaüstünüzün sağ alt köşesinde küçük bir pencere gözükecektir. Bu pencerede alınan ve gönderilen veri boyutlarını ve gecikme süresi istatistiklerini görebilirsiniz. Bu pencerede üç çizgi sembolüne tıklayarak CFosSpeed yazılımının arayüzüne tarayıcı üzerinden ulaşabilirsiniz. Burada bilgisayarınızda çalışan uygulama ve hizmetlerin ağ kullanımını görebilirsiniz. Çevrim içi bir oyun oynarken bu pencerede oynadığınız oyunun ağ kullanımı arttırabilir ve diğer tüm servis ve uygulamaların ağ kullanımını minimum seviyeye indirebilirsiniz.

DOSYA ADI: cfosspeed-v1104.exe
DOSYA BOYUTU: 5.43 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 1
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir