1. Anasayfa
  2. Teknoloji

General Mobile’dan uygun fiyatlı GM Pods !

General Mobile’dan uygun fiyatlı GM Pods !
0

Akıllı telefon piyasasında telefon modellerinin fiyatları her geçen gün yükseliyor. Bu yükseliş o kadar fazla arttı ki artık yeni bir cihaza ihtiyacı olan kullanıcılar, telefon satın almak için kazançlarının çok ciddi bir kısmıyla ödeme yapmaları gerekiyor. Türkiye’nin telefon piyasasında ender markalarından biri olan General Mobile, uygun fiyatlı telefon üretmenin yanında şimdide uygun fiyatlı GM Pods kablosuz kulaklıkları piyasaya kazandırıyor.

GM Pods

Günümüzde akıllı telefonlarda olduğu gibi kablosuz kulaklarında fiyatları epey yüksek. Bugün ortalama seviyede bir kablosuz kulaklık satın almaya karar verirseniz 500 TL gibi bir ücret ödemesini göz almanız gerekmektedir. Ancak General Mobile‘ın kablosuz kulaklığı GM Pods, 200 TL fiyat etiketiyle de kablosuz kulaklık alanında piyasada rekabet etmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

https://webdedestek.com/2020/07/ekonomik-general-mobile-gm-10-modeli-tanitildi.html

GM Pods‘un özelliklerinden bahsedecek olursak 5 saat boyuncu kesintisiz müzik çalabilmenin yanında kutusuyla beraber 25 saat pil ömrü sunmaktadır. Aynı zamanda kablosuz kulaklıklar da kullanıcıya büyük bir kolaylık sağlayan ses açma kapatma, gelen aramayı cevaplama ve ses seviyesini değiştirmeyi sağlayan dokunmatik kontrollerde bulunmaktadır. GM Pods‘un yaklaşık olarak 200 TL fiyat etiketine sahip olması, Xiaomi markasına rakip olabileceğini gösteriyor.

GM Pods

General Mobile‘ın hem uygun fiyatla giriş ve orta seviyede akıllı telefon satıyor olması, üstün özellikleri daha ucuza kullanıcıyla buluşturuyor olması pozitif özelliklerinin arasında yer alıyordu. Aynı zamanda kablosuz kulaklık konusunda da General Mobile‘ın fark oluşturma çabası sayesinde yakın zamanda bu markanın daha fazla kullanıcının tercihi yapabilir.

 

GM Pods teknik özellikleri

Yakın zamanda piyasaya kazandırılacak olan GM Pods kablosuz kulaklıklarını denemek ve incelemek için sabırsızlanıyoruz. Kulaklığın Bluetooth 5.0 bağlantısı sayesinde gecikme sorunu yaşamayacağı tahmin ediyoruz. Genellikle kablosuz kulaklıkların ses deneyimi kablolu kulaklıklara göre daha kötü olur. General Mobile‘ın piyasaya kazandıracağı kablosuz kulaklıklar için çekindiğimiz tek husus ses deneyimidir. Akıllı telefonlarla birlikte kullanıcıya sunduğu kablolu kulaklıkların ses deneyimi oldukça başarılıydı. Dolby teknolojisi sayesinde başardığı bu ses deneyiminin benzeri acaba GM Pods içinde yaşanabilecek mi ?

KULLANIM SÜRESİ:Kesintisiz 5 saat (kutuyla beraber 25 saat)
BATARYA KAPASİTESİ:3800 mAh (Kutu bataryası)
BAĞLANTI:Bluetooth 5.0
SES SEVİYESİ KONTROL TUŞU:Var.
ARAMA CEVAPLAMA KONTROL TUŞU:Var.
SES KONTROL TUŞU:Var.
BAĞLANTI PERFORMANSI:Gecikme yok, başarılı.

 

KAYNAK: https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gmpods
Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir