1. Anasayfa
  2. Teknolojik Ürün

Meizu Note 8 incelemesi

Meizu Note 8 incelemesi
0

Uygun fiyatlı giriş seviyesindeki telefonlardan biri olan Meizu Note 8, özellikleri ve fiyatıyla kullanıcısını bir hayli memnun edecek. A101 ve BİM marketlerinin teknolojik ürünler konusunda yarışmasının ve her geçen gün yeni ürünlere yer veriyor olması uygun fiyatlı cihaz arayışında olan kişilere fayda sağlıyor. Bu konuda BİM marketlerinde bu akıllı telefonun satılıyor olması telefon sahibi olmak isteyen kişiler için iyi bir haber.

 

Meizu Note 8 teknik özellikleri

Meizu Note 8

Meizu Note 8 akıllı telefonu hakkında ilk olarak tasarımından bahsedelim. Cihaz, çentik bulunmayan standart çerçeveli bir tasarıma sahip. Arka kasasının tam ortasında iki adet sıralanmış kameraya ve hemen altında da parmak izi okuyucusu bulunduruyor. 18:9 en/boy oranı ve 5.99 inç ekran boyutuyla giriş seviyesindeki telefonlar arasında ön plana çıkıyor.

Cihazın ekranı 1080×2160 çözünürlüğe ve 403 ppi ekran yoğunluğuna sahip. Cihaz gücünü 14 nm üretim teknolojisiyle geliştirilen Snapdragon 632 işlemcisinden alıyor. Bu işlemciyle beraber Adreno 506 grafik birimi bulunuyor. 4 GB RAM belleği, 64 GB depolama alanıyla beraber cihazda microSD desteği de sunuluyor. Böylece depolama kapasitesi 200 GB’a kadar arttırılabiliyor.

Cihazın arka kasasında 12 MP çözünürlüğünde f/1.9 diyafram değerine sahip bir kamerayla beraber 5 MP çözünürlüğünde derinlik sensörü bulunuyor. Bu kamerayla 1080p 30 FPS görüntü kalitesiyle kayıt alınabiliyor. Cihazın ön kasasında 8 MP çözünürlüğe ve f/2.0 diyafram değerine sahip tek kamera bulunuyor.

Cihazın içerisinde 3600 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Bu batarya günlük kullanımı ve ihtiyaçları rahatlıkla karşılayabilir. Aynı zamanda batarya, Micro USB kablo ile şarj oluyor. Cihazın sıfırdan tam dolu hale gelmesi için ortalama 120 dakika şarj olması gerekiyor. Cihazın tüm bu özelliklerinin yanında Flyme oyun modu 3.0 özelliği de bulunuyor.

EKRAN5.99 inç, 1080×2160 px, 403 ppi
İŞLEMCİSnapdragon 632 CPU (Adreno 506 GPU)
RAM4 GB
DEPOLAMA64 GB
ARKA KAMERA12MP + 5MP
ÖN KAMERA8 MP
BATARYA3600 mAh
İŞLETİM SİSTEMİAndroid 8.1 (Android 10)

 

Meizu Note 8 fiyatı

Meizu Note 8

Cihazın var olan bütün özelliklerinden ve değerlendirmesinden bahsettik. Tüm bu özellikler sayesinde Meizu Note 8 cihazı için giriş seviyesindeki akıllı telefonlar sınıfında oldukça başarılı bir cihaz olduğu söylenebilir. Cihazın BİM marketlerinde bile satılabiliyor olması ulaşılabilirlik açısından çok büyük kolaylık sağlıyor. Cihazın fiyatıysa günümüz telefon piyasasında 2200 TL civarında seyrediyor. Tabi bu fiyat son derece hareketli olan telefon piyasasında sıkça değişebiliyor.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir