1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Age of Empires 3 Definitive Edition duyruldu

Age of Empires 3 Definitive Edition duyruldu
0

Strateji oyunları denince akla ilk gelen isimlerden biri hiç şüphesiz Age of Empires oyunudur. Oldukça eski bir geçmişe dayanan oyunun üçüncüsü Age of Empires 3 için yenilenen bir sürüm geliyor. Age of Empires 3 Definitive Edition, Gamescom 2020 etkinliğinde duyuruldu. Oyun içerisinde sadece görsel iyileştirmelerin yanında yeni içeriklerde eklenmiş.

 

Age of Empires 3 Definitive Edition ve yeni içerikler

Gamescom 2020 etkinliğinde Age of Empires 3 Definitive Edition oyunu da duyurulan oyunlar arasında yerini aldı. Oyunda görsel yeniliklerin dışında bir çok yenilik yapılmış. Yapılan bu değişiklikler sonucunda oyunun çokta güzel gözüktüğünü söyleyebiliriz.

[ Windows XP işletim sisteminin kullanıldığı zamanlarda en çok oynanan oyunları görmek ister misiniz ? Görmek için buraya tıklayın. ]

 

4K Ultra HD grafikler ve yenilenmiş sesler

Eskiye ait olan ve yenilenerek tekrar gün yüzüne çıkarılan oyunların olmazsa olmazı grafik ve ses güncellemeleri Definitive Edition içinde yapılmış. Özellikle eski oyunlar, yeni ve yüksek çözünürlüğü destekleyen güncel teknolojilerde tekrar gün yüzüne çıkabilmek için 4K grafiklere ihtiyaç duyuyor. Tabi bu yenilikle beraber oyun içi sesler de de güncellenmeye gidilmesi, geliştiriciler için bir ihtiyaç haline geliyor.

 

 

İki yeni medeniyet

Age of Empires ve benzer strateji oyunlarında çeşitliliğin artması için özellikle oyun içerisindeki medeniyet sayısının arttırılması gerekiyor. Yenilenen bir oyun olan Definitive Edition içinde aynı durum söz konusu. Muhtemelen bu yüzden oyun içerisine iki yeni medeniyet eklendi. Yenilenen oyunda oyuncular için İnka ve İsveç medeniyetleri de yeni sürüm seçenekleri arasında yerini alacak.

Aynı zamanda oyuna iki yeni mod eklendi. Bu mod sayesinde zamanında yaşanmış olan bir savaşın simülasyonunu tekrardan yapabilecek ve kazanan tarafın net bir şekilde belli olması tamamen oyuncunun yetenekleriyle belirli olacak. Diğer mod ise The Art of War ismiyle oyun modu olarak karşımıza çıkıyor. Bu modda, rekabeti ve mücadeleyi esas alan, oyuncuyu daha iyisini yapabilme zorunluluğunda bırakacak bir yapı bulunuyor.

 

Farklı platform desteği de sunulacak

Age of Empires oyuncuları hangi oyun platformunu kullanıyorsa kullansın Definitive Edition‘u dilediği yerden oynayabilecek. Oyun, yapılan açıklamalara göre 15 Ekim 2020 tarihinde oyun piyasası içerisinde yerini alacak. Oyuncular, Xbox Games, Pass PC içinde gelecek olan oyunu Windows ve Steam platformlarında da oynayabilecek.

 

KAYNAK: https://www.ageofempires.com/news/age3de-preorder-now-gc2020/
Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir