1. Anasayfa
  2. Programlar

Screen Recorder Pro

Screen Recorder Pro
0

Windows 10 işletim sistemi için ücretsiz ekran kaydı programı mı arıyorsunuz ? Birçok bilgisayar kullanıcısı ekran kaydı için Windows 10 işletim sisteminin Game Bar özelliğini kullanır. Yada Bandicam programını internetten yükleyerek çeşitli yazılımlarla lisanslı hale getirmeye çalışırlar. Bunları yapmanıza hiç gerek yok. Windwows 10 işletim sistemi için ücretsiz ekran kaydı programı olan Screen Recorder Pro programını kullanın.

Windows 10 işletim sistemi için ücretsiz ekran kaydı programı seçeneklerinin arasında en iyilerden bir tanesi olan bu programını bilgisayarınıza kolaylıkla yükleyebilir ve kullanabilirsiniz. Game Bar özelliği her ne kadar ekran kaydı için yeterli seviyede olsa da birçok yönden kısıtlıdır.

Ayrıca Game Bar özelliğiyle sadece oyunlarda ve tarayıcı üzerinde ekran kaydı yapılabilmektedir. Aynı zamanda masaüstünde yaptığınız çalışmaları ekran kaydına almak istiyorsanız üçüncü taraf bir program kullanmalısınız. Eğer böyle bir ihtiyacınız varsa Screen Recorder Pro programını kullanabilirsiniz.

Screen Recorder Pro

 

Screen Recorder Pro özellikleri

Screen Recorder Pro, son derece sade ve anlaşılabilir bir arayüze sahiptir. Arayüzü için tamamen kullanıcı dostu olduğunu söyleyebiliriz. Yüksek kalitede ekran kaydı alabilmenin yanında ses kaydı da alabilirsiniz. Görüntünün ve sesin kalitesini programın arayüzü üzerinden dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda kaydın FPS değerini de dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu ayarı kullanabilmeniz için kare hızının sağında bulunan limit kutusunun işaretini kaldırmalısınız.

Bilgisayarınızın kamerasıyla yani webcam ile kayıt alabilirsiniz. Bu sayede Youtube platformu için yaratıcı videolar oluşturabilirsiniz. Aldığınız ses kaydının yada görüntü kaydını yine programın arayüzünde dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Çıktı klasörünü arayüz üzerinde kontrol edebilir yada çıktıların farklı bir yerde oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.

[ Ücretsiz video düzenleme programı: Shotcut ]

Diğer ekran kaydı programlarında bulunan kısayol tuşları, bu programında da bulunmaktadır. Bu tuşlar sayesinde ekran kaydını tek bir tuşla başlatabilir, sonlandırabilir yada kayıt duraklatma yapabilirsiniz. Aynı zamanda program sayesinde ekran görüntüsü alabilirsiniz. Kısayol tuşları sayesinde tek bir tuşla ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

Eğer Windows 10 işletim sistemi için en uygun ve ücretsiz bir seçenek arıyorsanız bu programını kullanabilirsiniz. Ücretsiz ekran kaydı programları arasında birçok fonksiyonu bu programda bulabilirsiniz.

 

DOSYA ADI: Screen Recorder Pro
DOSYA BOYUTU: 72.32 MB

Kurulum dosyası kaynağına git (Microsoft Store)

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir