1. Anasayfa
  2. Teknolojik Ürün

Akıllı Saat Görünümü Olan Akıllı Bileklikler Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 Duyuruldu

Akıllı Saat Görünümü Olan Akıllı Bileklikler Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 Duyuruldu
0

Huami, akıllı saat tasarımı bulunan akıllı bileklikleri Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2’yi teknoloji dünyasına tanıttı. Şık bir görünüşe sahip olan giyilebilir cihazlar, oldukça uzun batarya ömürleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi tarafından desteklenebilen giyilebilir teknoloji ürünü Huami, akıllı bileklik ile akıllı saat arasında bir deneyim sergileyen iki yeni ürünü Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2’yi resmi olarak tanıtıma çıkarttı. Amazfit GTR 2, oval görünümü ile klasik saat benzeri bir görüntüye sahip olurken; Amazfit GTS 2, dörtgen görünümü ile daha modern bir yapıya sahip.

1,39 inç çapındaki AMOLED ekranında 328 ppi piksel yoğunluk ve 450 nit ekran parlaklığı sağlayan Amazfit GTR 2, tek bir şarjla 14 gün kullanım süresi sunarak kullanıcıların her gün cihaz şarjını kontrol etmesine gerek bırakmamaktadır. Paslanmaz çelik gövdesi ile darbelere karşı oldukça dayanıklı olan ve 50 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliği bulunan cihaz, deri kayışıyla da şıklığı beraberinde getiriyor.

 

Amazfit GTR 2 tasarımı özellikleri

Kullanıcının kalp atış hızını devamlı olarak takip altında tutan Amazfit GTR 2, BioTracker 2 PPG optik sensörleri sayesinde kanda yer alan oksijen seviyesini de tespit ederek kullanıcıya iletiyor. Ayrıca cihazda yer alan özel uyku takibi modu, BioTracker 2 PPG ile beraber çalışma sağlayarak kullanıcının uyku esnasındaki solunum hareketlerini de takip edebiliyor.

Bluetooth bağlantısı yardımı ile kablosuz kulaklıklara direk bağlantı kurabilme özelliğine sahip olan Amazfit GTR 2, 4 GB dahili depolama yeri sayesinde doğrudan cihaza müzik yüklemenize de imkan sağlıyor. Ayrıca cihazda XiaoAI sesli asistan, NFC, Wi-Fi, GPS gibi özellikler de yer alıyor.

 

Amazfit GTS 2 tasarımı özellikleri

Amazfit GTS 2 ise daha hafif ve ince bir cihaz olmasına karşın GTR 2’den daha büyük bir ekrana kapasitesine sahiptir. 1,65 inç ebatındaki bu AMOLED ekran 341 ppi piksel yoğunluğu sağlarken yine 450 nit maksimum bir parlaklığa sahiptir. GTR 2 ile aynı 12 spor özelliklerine sahip olan cihazın ilerleyen zamanlarda alacağı güncellemeler ile 90’a kadar spor özelliğine destek sağlayacağı ifade ediliyor.

Spor ve sağlık özellikleri bakımında GTR 2 ile son oldukça benzer özelliklere sahip olmasına karşın Amazfit GTS 2, tek şarj ile daha az, 7 günlük bir kullanım süresi sunmaktadır. Kullanım süresindeki bu azalma, Amazfit GTS 2’nin GTR 2’ye göre daha ince bir cihaz olduğu ve daha büyük ekran, daha fazla piksel yoğunluğu sağlamasında kaynaklanmaktadır.

 

Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 fiyatı

İki ayrı moda sahip olan Amazfit GTR 2’nin spor sürümü 146 dolar (yaklaşık olarak 1.116 TL + vergiler dahil), klasik sürümü ise 162 dolar (yaklaşık olarak 1.238 TL + vergiler dahil) fiyat etiketine sahip olması beklenmektedir. Amazfit GTS 2 ise tek bir sürüm ile satışa çıkacak ve Amazfit GTR 2’ın spor sürümü ile benzer şekilde 146 dolar (yaklaşık olarak 1.116 TL + vergiler dahil) fiyat etiketine sahip olacaktır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir