1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

En iyi oyuncu kulaklıkları 2020

En iyi oyuncu kulaklıkları 2020
0

Klavye ve fareden sonra bir oyuncunun olmazsa olmazı nedir ? Tabi ki oyuncu kulaklığıdır. Peki ya 2020 yılının en iyi oyuncu kulaklıkları hangileridir ?

Bir oyuncunun oynadığı oyunlarda yeteneklerini üst seviyelere çıkarmak için sadece klavye ve fare ekipmanlarını iyi kullanabiliyor olması yetmez. Aynı zamanda oyuncuların iyi bir klavye ve fare ekipmanıyla beraber kaliteli bir oyuncu kulaklığına sahip olması gerekmektedir.

Oyuncu kulaklıkları sıradan kulaklıklardan farklı olarak iyi bir ses deneyiminin yanında çıkan sesin hangi yönden geldiğini net bir şekilde belli eder. Örneğin FPS tarzı oyun oynayanların kesinlik kaliteli bir oyuncu kulaklığına sahip olması gerekmektedir. Bu sayede düşmanın hangi yönden geldiğini, nereden ateş ettiğini duyduğu seslerle ayırt edebilir.

Benzer şekilde kaliteli oyuncu kulaklıkları için konfor, rgb aydınlatması ve ses yalıtımı olmazsa olmazlar arasındadır. Oyuncu kulaklıkları çok uzun süreli kullanımda kulaklıkları terletmeyecek ve acıtmayacak yapıya sahip olmalıdır. Kaliteli mikrofonuyla takım arasındaki sesli iletişim görevinde iyi bir deneyim sunmalıdır. Tüm bunların yanında RGB aydınlatmasıyla şık bir görünüme sahip olmalıdır. Yüksek ses seviyesinde kullanılırken dış ortama fazla ses çıkışı yapmamalı, ses yalıtımı iyi olmalıdır.

Sizlere bu yayın içerisinde 2020 yılının en iyi kulaklık modelleri listesini sunacağız. Eğer ki yeni bir oyuncu kulaklığı satın almak isterseniz bu liste içerisinde size göre uygun olan en iyi oyuncu kulaklığını satın almanızı tavsiye ederiz. Tabi burada yapacağımız liste kişiden kişiye göre değişkenlik gösterecektir.

Örneğin bazılarınızın bütçesi son derece geniş olduğu için en iyi oyuncu kulaklık ekipmanına fiyat etiketine bakmadan sahip olabilecektir. Ancak kısıtlı bütçeye sahip bireyleri de düşüneceğiz. Bu kişiler için oyuncu kulaklığı fiyat performans değerleri son derece yerinde olan ekipmanları da listeleyeceğiz. İdeal bir bütçeyle ortalamanın üstünde bir ürün elde etmek için ilk olarak fiyat/performans oranına dikkat etmeniz gerekiyor.

Bu yüzden yeterli bütçeyle en iyi ekipmana sahip olabilmek için oyuncu kulaklıkları fiyatları, oyuncu kulaklığı fiyat performans oranı, oyuncu kulaklıkları yorum analizi, oyuncu kulaklığı özellikleri hakkında detaylı bir araştırma yapılması gerekmektedir. Sizin adınıza biz tüm bunları bir çatı altında toplayacağız.

[ Bilgisayar yada herhangi bir cihaz için birbirinden farklı 2020 yılının en iyi kulaklık modellerine göz atmak için buraya tıklayın ]

 

En iyi oyuncu kulaklıkları 2020

Oyuncuların en iyi deneyimi elde etmesi için en iyi donanımlara ihtiyacı bulunmaktadır. Sizler için burada en iyi oyuncu kulaklıkları 2020 listesini paylaşacağız. Bu sayede kendiniz için en iyi oyuncu kulaklığı ekipmanına sahip olabileceksiniz.

 

HyperX Cloud Stinger oyuncu kulaklığı

en iyi oyuncu kulaklıkları

Ayarlanabilir kafa bandı ve gürültü engelleme özelliğiyle bir oyuncunun istediği hemen hemen her şeyi karşılayan bir kulaklık modelidir. Malzeme kalitesi son derece iyi, konforlu ve iyi ses deneyimine sahiptir. Diğer birçok oyuncu kulaklığı modellerine göre daha düşük fiyat etiketine sahip olmasına rağmen kaliteden taviz vermemektedir.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 560 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

HyperX Cloud Revolver S oyuncu kulaklığı

en iyi oyuncu kulaklıkları 2020

İlk bakışta aslında bu kadarda pahalı olmaması gereken bir kulaklık gibi görünebilir. Aynı zamanda bu kulaklık hakkında yapılan eleştirilerinde birçoğu bu yönde. Diğer bir eleştiride kulaklık kablosunun gereksiz uzun olmasından yana. Tüm bu eleştirileri görmezden gelip kulaklığı detaylı bir şekilde incelediğimizde kullanıcının konfor deneyimini arttıracak bir çok ince detaylara sahip. Daha da önemlisi kulaklık muazzam bir ses kalitesine sahip. Buna sebep olan şeyde tabi ki Dolby 7.1 surround ses desteğinin ta kendisi.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1335 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Corsair HS50 oyuncu kulaklığı

oyuncu kulaklıkları

Yepyeni satın alacağınız bir kulaklıkta neler olmasını isterdiniz ? Rahat olsun, ses kalitesi iyi olsun, konforlu olsun, uzun süreli kullanımda rahatsızlık hissiyatı oluşturmasın. Tüm bunların yanında bir de uygun fiyatlı olsun. Yani mükemmel olmasa da her şeyi yerli yerinde olsun, uygun fiyatlı olup hiçbir şekilde beni pişman etmesin. İşte bu kulaklık o kulaklık.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 535 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

SteelSeries Arctis 7 oyuncu kulaklığı

oyuncu kulaklıkları 2020

Tasarım açısında en çok olumlu yorum alan ekipmanlardan biridir. Gerçekten de şık ve göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Günlük kullanımda oyuncunun kullanmaktan bıkacağı, taşımak istemeyeceği ender kulaklık modellerinden biridir. Uzun lafın kısası bu kulaklık konfor, kalite ve kullanıcı deneyimi kategorilerinde son derece başarılı bir üründür.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1600 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

SteelSeries Arctis Pro oyuncu kulaklığı

iyi oyuncu kulaklıkları

Söz konusu olunca SteelSeries markası birçok başarıya imza atmıştır. Ancak Arctis Pro oyuncu kulaklığı, bu zamana kadar geçen süreç içerisinde en başarılı SteelSeries kulaklıklarından bir tanesidir. Gerçekten muazzam bir ses deneyimine ve ince bir tasarıma sahiptir. Fiyat etiketini yüksek olsa da parasının karşılığını vermektedir. Bu ürüne sahip olan bir insanın yapacağı olumsuz bir eleştiri olursa muhtemelen surround ses deneyimi üzerinde olacaktır.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1850 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Steelseries Arctis 5 oyuncu kulaklığı

en iyi oyuncu kulaklıklığı

Bir diğer SteelSeries kulaklıklarından biri daha. Tasarımıyla oldukça benzer olmasının yanında bu üründe de benzer üstün performansın varlığından bahsedebiliriz. Fiyat etiketi yönüyle biraz daha uygun fiyatlı olan Arctis 5, bazı noktalarda ufak tefek tavizler verse de kullanıcısını asla pişman etmez.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1000 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

HyperX Cloud Alfa oyuncu kulaklığı

en iyi oyuncu kulaklığı 2020

Son derece sağlam bir yapıya sahip olan Hyper X Cloud Alfa oyuncu kulaklığı, aynı zamanda oldukça iyi bir ses deneyimine sahip. Bir oyuncu kulaklığı için olması gereken bütün özellikler bu kulaklıkta mevcut. Fiyat açısında çok pahalı olduğunu söylemeyiz. Ancak aynı şekilde uygun fiyatlı bir ekipman olduğunu da söyleyemeyiz.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 880 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

ASTRO Gaming A50 oyuncu kulaklığı (PS4 platformu)

en iyi oyuncu kulaklıkları

Oldukça hoş bir görünüme sahip olmakla beraber fiyat etiketiyle sizleri üzebilecek bir ekipmandır. Her açıdan gayet güzel bir kulaktır. Ses deneyimi gayet başarılıdır. Aynı zamanda son derece konforlu ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Yine de tüm bu özelliklerin yanında böyle bir fiyat etiketine sahip olmak bir oyuncu kulaklığı için ne kadar mantıklıdır orasını bilemiyoruz…

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 4700 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Razer Tiamat 7.1 v2 oyuncu kulaklığı

en iyi oyuncu kulaklıkları

Tasarımıyla diğer kulaklıklardan biraz daha farklı ve özgün bir ekipmandır. Kendine has çizgisi olan kulaklığın görünümü oldukça şıktır. Tabi bu şıklık, kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir. Bazı kişiler için ürünün tasarımı son derece başarılı bulunuyorken bazı kişilerin olumsuz eleştirilerine maruz kalmıştır. Kalitesine değinecek olursak Razer’a yakışır kalitede olan bir kulaklık olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bütçenizi zorlayabilecek pahalılıkta olan bir üründür.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 2700 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Astro A40 + MixAmp Pro oyuncu kulaklığı

kulaklık

Tasarım açısından farklı ve kendine has özgün çizgisi olan bir üründür. Başlık kısmı son derece rahat olmakla beraber uzun süreli kullanımda hiç bir sorun oluşturmamaktadır. Kulak acıtması ve kulak yakması gibi sorunlar yaşatmamaktadır. Hem oyuncular hem de diğer kullanıcılar için oldukça idealdir.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 3900 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Beyerdynamic Custom One Pro Plus oyuncu kulaklığı

oyuncu

Muazzam bir ses deneyimi yaşamak istiyorsanız kesinlikle denemeniz yada mümkünse satın almanız gereken bir üründür. Eğer var olan bütçeniz bu ürün için uygunsa ve kendiniz için en iyi oyuncu kulaklığı modelini arıyorsanız kesinlikle satın alabilirsiniz. Ancak az öncede belirttiğimiz gibi bütçeniz varsa kesinlikle satın almanızı tavsiye ediyoruz.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1310 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Asus Strix Pro oyuncu kulaklığı

oyuncu kulaklığı modeli

Ses deneyimi ve konforlu kullanım gibi kullanıcı deneyim değerlendirmesinde son derece başarılı olmuş ve genellikle olumlu yorumlarla geri dönüş almış bir üründür. Ancak bu kulaklığın diğerlerinden farklı olarak oyuncunun oyuna daha fazla odaklanmasını sağlayan garip bir tasarımı var.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1010 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Logitech G Pro X oyuncu kulaklığı

kulaklık modeli

Gerekirse tüm bütçeyi kullansın ama paranın hakkını versin dediğiniz bir kulaklık mı istiyorsunuz ? Seçmek istediğiniz kulaklığın kaliteden taviz vermemesini, şatafatlı bir görünümden uzak ve aynı zamanda konforlu bir yapıya sahip olmasını mı istiyorsunuz ? İşte aradığınız oyuncu kulaklığı tam olarak bu model bir kulaktır.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1265 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Corsair HS50 Stereo oyuncu kulaklığı

en iyi oyuncu kulaklığı

Baş kısmında oldukça rahat bir şekilde duran ve başı kavrayan bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda ses çıkışı kısmında kulakları acıtmayan, terlemesine sebep olmayan ve ses çıkışını %100 olmasa da engelleyen bir yumuşak bir malzemeden yapılmış yapıya sahiptir. Hem en iyi olmakla beraber diğer kulaklıklara nazaran ideal fiyat etiketine sahiptir.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 535 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

SteelSeries Arctis 1 Wireless oyuncu kulaklığı

oyuncu kulaklığı

 

Oldukça kaliteli ve kendini ispatlamış olan SteelSeries markasının tüm oyuncu kulaklığı modellerine güvenebilirsiniz. Hem konforlu yapı ve tasarımıyla birlikte kablosuz olmasının sağladığı faydalar bir oyuncu için istenilen tüm şartları yerine getiriyor.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 1060 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Uygun fiyatlı oyuncu kulaklıkları 2020

Uygun fiyatlı oyuncu kulaklığı derken aklınıza kalitesiz kulaklıklar gelmesin. Bir oyuncu kulaklığının pahalı olması iyi olduğu anlamına gelmez. Aynı şekilde ucuz olan bir oyuncu kulaklığının kötü olduğu da söylenemez. Ancak pahalı olan bir kulaklığın kötü olması, ucuz olan bir kulaklığın kötü olması ihtimalinden daha düşüktür. Buda bir gerçek.

Bu başlık altında sıralayacağımız ürünlerin hepsi uygun fiyatlı oyuncu kulaklıkları olacaktır. Kullanıcıları tarafından genellikle iyi yorumlar almış ürünleri sizler için sıralayacağız.

 

GameBooster Rebel RGB

RGB ışık desteğiyle oldukça şık bir görünüme sahip olan kulaklığın mikrofonu kısa olacak şekilde tasarlanmış. Bu tasarım sayesinde mikrofonun kullanıcıyı rahatsız etmemesi sağlanmış. Aynı zamanda kısa tasarım yüzünden mikrofondan alınan ses kalitesinin kötü olduğunu da söyleyemeyiz. Uygun fiyatlı oyuncu kulaklığı isteyenler için oldukça ideal bir ürün olan GameBooster Rebel RGB kulaklığı, tam bir fiyat performans ürünüdür.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 165 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

GamePower Medusa

Cihazın tasarımda rengarenk bir RGB aydınlatması değil de sadece yeşil ton üzerinde mevcut olan bir aydınlatma tarzı sergilenmiş. Aynı zamanda bu ürün 250 TL fiyat etiketi bandından en çok satılan ürünlerden olmayı da başardı. Fiyat performans oranıyla oldukça başarılı olan ürünün kalitesi de son derece iyi.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 215 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

James Donkey 710 & 711

Katı hal sürücüleri Türkiye piyasasında yeni yeni boy gösterirken yine uygun fiyatlı, fiyat performans oranı oldukça iyi olan, katı hal sürücüsü satan James Donkey markası kulaklık geliştirmede de oldukça başarılı bir marka olmuş. Son derece konforlu ve kaliteli bir malzemeye sahip olan kulaklığın ses kalitesi de oldukça iyi. Fiyat performans yönüyle kullanıcılarını son derece memnun edebilecek bir ürün.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 200 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Rampage Styles

RGB aydınlatmasıyla oldukça şık bir görünüme sahip olan kulaklık ses kalitesiyle de kullanıcısını üzmüyor. Konforlu yapıya sahip olan kulaklıkta aynı zamanda kontrol tuşları da bulunuyor. Kulaklığın sol tarafındaki ses tuşları bazen büyük kolaylık sağlıyor. Fiyat performans oranı oldukça iyi olan ürün, düşük fiyat etiketli oyuncu kulaklıkları arasında en beğenilen kulaklık olmayı başarıyor.

 

Bu oyuncu kulaklığı ortalama 180 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır.

 

Daha fazla oyuncu kulaklığı görmek veya satın almak için buraya tıklayın

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir