1. Anasayfa
  2. Android

Oppo A33 yenilenen haliyle geliyor

Oppo A33 yenilenen haliyle geliyor
0

Yeni bir akıllı telefon almak istiyorsanız yada oldukça sade özelliklere sahip olan bir akıllı telefon modeliyle eski telefonunuzu değiştirmek istiyorsanız Oppa A33 aradığınız telefon olabilir. 2015 yıllarında satışa sunulan Oppo A33, yenilenen haliyle Hindistan’da tekrar satışa sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Oppo A33 modeli Tayland’daki NBTC’de görüntülendi. Bundan 5 yıl önce satışa çıkarılan A33 modeli, Snapdragon 410 yonga setini kullanıyordu. Aynı zamanda telefon 960×540 ekran çözünürlüğüne sahipti. Cihazın arka kısmında 8 Megapiksel ana kamera ve ön kısmındaysa 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip öz çekim kamerası bulunduruluyordu. Batarya kısmındaysa microUSB ile şarj edilebilen 2400 mAh kapasitelik bir sistem bulunduruluyordu. Yenilenen A33, yine giriş seviyesi bir telefon olarak farklı bir halde telefon piyasasında yerini alacak.

Geçtiğimiz günlerde Oppo A33 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Telefon, Endonezya’daki lansmanında tanıtıldı.

[ iPhone 12 geliyor. iPhone 12 yenilikleri ve diğer detayları öğrenmek için buraya tıklayın ]

 

Oppo A33 özellikleri

Oppo A33

Önceki sürümünde de oldukça sade özelliklere sahip olan Oppo A33 modelinin özellikleri hakkında aslında değişen pekte bir şey olmadı. Yenilenen Oppo A33’ün özellikleri değişse de eskiden olduğu gibi giriş seviyesi bir telefon olarak piyasada yerini alacak.

İşte Oppo A33 modelinin özellikleri;

  • 6.5 inç HD, TFT LCD, 90 Hz ekran
  • Snapdragon 460 işlemcisi
  • 4 GB RAM
  • 32 GB depolama alanı (+MicroSD desteği)
  • 5000 mAh pil kapasitesi
  • 18W hızlı şarj desteği
  • 8 Megapiksel öz çekim kamerası (çentik kamera)
  • 3 MP ana kamera, 2 MP portre kamera, 2 MP derinlik sensörü olarak görev yapan kamera (3 kamera)
  • Android 10 işletim sistemi

 

Oppo A33 fiyatı

Oppo A33

Şuan için Oppo A33 modelinin ülkemizde satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda bir bilgimiz bulunmamaktadır. Ancak yurt dışında 153 dolar olarak fiyatlandırılmaktadır. Cihazın Türkiye’de hangi fiyata satışa çıkarılacağı konusuysa merak edilmeye devam ediyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Oppo hakkında merak edilenler

 

Değerlendirmesi

Oppo A33

Öncelikle Oppo markasının yeni bir model tasarlayıp piyasaya sürmesi yerine eski bir modeli yeniden düzenleyip piyasaya çıkarması oldukça merak uyandıran bir durum. Bu durum, Oppo markası hakkında çeşitli sıkıntıların yaşandığının habercisi olabilir.

Cihazın özelliklerinden bahsedecek olursak öncelikle ilk bahsetmek istediğim nokta ekranın TFT LCD olmasıdır. Bu ekran tipi alışılagelmiş ekran tiplerinden oldukça farklı ve günümüz piyasasında pekte tercih edilmeyen bir seçenektir. Aynı zamanda günümüz şartlarında 32 GB depolama alanı oldukça yetersizdir. Yine de depolama alanı sorunu microSD kart ile halledilebilir.

Eğer akıllı telefonla oyun oynamaktan zevk alan biriyseniz Snapdragon 460 işlemcisi ihtiyacınızı karşılayamayabilir. Her ne kadar mobil oyunlar için yeterlilik sağlayacak bir işlemci olsa da akıcı performans sunma konusunda sorun oluşturabilir.

Tüm bunların dışında cihazın diğer özellikleri oldukça yeterli ve tatmin edici düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Oppo A13 cihazının giriş seviyesinde bir telefon modeli olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, özelliklerinin hiçte fena olmadığını söyleyebiliriz.

 

A33 modelinin teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayın

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir