1. Anasayfa
  2. Programlar

Adobe Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC
0

Adobe Acrobat Reader Dc nedir? Özellikleri nelerdir? ve Bize neler sunmaktadır? gibi sorulara cevap vereceğiz. İlk olarak Adobe Acrobat Teader DC tanımını yapalım, Adobe Acrobat Reader DC, Ücretsiz bir şekilde oluşturduğunuz PDF’leri veya dışarıdan aldığınız PDF’leri bu program ile açmaya ve bir çok şeye imkan sunmaktadır. Adobe şirketinin bir çok programı her bilgisayarda olması gerekenler listesine girebilir ama Ücretsiz kriterini göze alınca pek eklemek mümkün değildir ama ücretsiz programlarıdan biri olan Adobe Acrobat Reader DC’yi dilediğiniz gibi kulllanabilirsiniz.

Tabi Ücretsiz kullanım özellikleri sınırlı ama temel olarak işinizi görecek kadar işlemleri ücretsiz yapabilirsiniz. Pro satın alarak daha fazla şey yapabilirsiniz.

Adobe Acrobat Reader DC Genel Özellikleri :

  • PDF dosyalarınızı görüntülemekten daha fazlasını yapabilirsiniz, Belgelerinizi paylaşabilir, yorumlar ekleyebilir ve Çevrimiçi paylaşılmış bir PDF hakkında yapılmış yorumları okuyabilirsiniz.
  • Adobe Acrobat Reader DC programının mobil versiyonu da bulunmaktadır. Dilediğiniz yerde PDF ‘lerinizi açabilir okuyabilir düzenleyebilirsiniz. Mobil uygulaması ile bir çok şeyi yapabilirsiniz, Kameranız ile Beyaz Tahtayı veya Faturanızı PDF formatında kayıt edebilirsiniz.
  • Dosyalarınızı Adobe Document Cloud ile saklayabilirsiniz ve dilediğiniz an oradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca başka cloud hesabınıza da aktarabilirsiniz, örnek olarak Google Drive veya Microsoft OneDrive gibi programlara da dosyalarınızı saklayabilirsiniz.

 

Eğer PDF’ler ile ilgili önemli işleriniz varsa Pro Modunu da kullanabilirsiniz. Daha Fazla işlem yapmak için Fiyatlar şöyle :

Adobe Acrobat Export PDF = PDF’lerinizi sınırsız kadar çevrimiçi olarak Word ve Excel’e dönüştürebilirsiniz.                Fiyat = Aylık 12.49 TL’dir

Adobe Acrobat PDF Pack = Dosyalarınızı birleştirme, dönüştürme ve paylaşma olanakları sağlamaktadır.                          Fiyat = Aylık 62.64 TL’dir

Sadece PDF okuma kaydetme gibi özelliklere ihtiyacınız varsa Ücretsiz Paket size yetecektir. Her Bilgisayarda olmazsa olmaz programlar arasında kesinlikte bu program vardır. Sunduğu işlemlerle işlerinizi kolaylaştırın.

 

Adobe AcrobatAcrobat Pro DC
PDF’leri görüntüleme yazdırma, yorum ekleme ve imzalama işlemi
PDF oluşturma✖️
Geri bildirimleri toplama ve onları takip etme
PDF’leri dışarı aktarma Word veya Excel dışına✖️
Yanıtları gerçek zamanlı takip etme ve imza toplamaSınırlı Kullanma

 

DOSYA ADI: readerdc_tr_ka_cra_install.exe
DOSYA BOYUTU: 172.15 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir