1. Anasayfa
  2. Programlar

Advanced System Care

Advanced System Care
0

Advanced System Care yazılımı Windows işletim sistemine sahip tüm bilgisayarda kullanılması gereken bir yazılımdır. Son derece pratik ve işlevseldir. Bu program sayesinde bilgisayarınızdaki tüm önbelleği, büyük yada küçük tüm gereksiz dosyaları tek bir tıklamayla kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda belirli zamanlarda sistem dosyalarına kötü amaçlı yazılım taraması yapılması gerekir. Advanced System Care yazılımı bu taramayı yine tek bir tıklama sonucunda gerçekleştirebiliyor.

 

Advanced System Care ve özellikleri

Sadece bu kadarla da kısıtlı kalmayan program, önbellek temizlemesinin yanında kayıt defterini tarayıp düzeltilmesi gereken tüm hataları düzeltiyor. Windows işletim sistemi için yazılım anlamında yapılması gereken tüm temizliği Advanced System Care programı tek bir tıklamayla yapabiliyor.

Ücretsiz programlar arasında en çok indirilen programlardan bir tanesi olan Advanced System Care, aynı geliştiriciler tarafından yapılmış olan farklı programlar sayesinde daha da fazla fonksiyona sahip olabiliyor. Örneğin Uninstaller programı sayesinde bir uygulamayı bilgisayarınızdan kaldırıp o uygulamanın arta kalan tüm dosyalarını ve kayıt defteri temizliğini tek bir tıklamayla gerçekleştirebiliyor.

Benzer şekilde Driver Booster programı sayesinde yine tek bir tıklamayla cihazınızdaki tüm sürücüler taranabiliyor. Bu tarama sonucunda sürücülerin eski sürümleri ve güncellenmesi gereken sürümleri tespit edilebiliyor. Tarama sonucunda tek bir tıklamayla tüm sürücülerin güncel sürümleri internetten indirilebiliyor ardından teker teker kurulumu yapılabiliyor. Size sadece tek bir tuşa basmak kalıyor.

Advanced System Care programının kötü amaçlı yazılım taraması yetersiz kalabiliyor. Daha gelişmiş özellikler için aynı geliştiriciler tarafından yapılmış olan Malware Fighter programını da yükleyebilirsiniz. Bu programın tıpkı diğerleri gibi ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmaktadır. Ancak kötü amaçlı koruma yazılımının her ne kadar belirli bir düzeyde fonksiyona sahip olsa da tavsiye etmiyoruz.

Advanced System Care programı ve diğer uygulamaları her ne kadar Windows işletim sistemi için büyük kolaylıklar sağlasa da Malware Fighter programının başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Bu yüzden sadece kötü amaçlı yazılımlara karşı korumada kalmak için Advanced System Care yetersiz bir seçenek olacaktır.

 

DOSYA ADI: advanced-systemcare_0925729337.exe
DOSYA BOYUTU: 113.00 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir