1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Akıllı saat üreten Huami, Türkiye’de !

Akıllı saat üreten Huami, Türkiye’de !
0

İster akıllı telefon olsun ister akıllı bileklik olsun uygun fiyat ve kalitesiyle teknolojik ürün dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri Xiaomi olur. Huami markası da Xiaomi çatısı altında çalışan bir markaydı. Ülkemizde hiç bilinmese de uygun fiyatla akıllı bileklik satışı gerçekleştiren bir markaydı. Artık Huami Türkiye’de de satış yapacak.

Xiaomi çatısı altında Amazfit adıyla satılan akıllı saat modelleri ve aksesuarları artık Türkiye’de de uygun fiyatla yerini alacak. Amazfit için ülkemizdeki teknolojik ürün fiyatlandırmasından haberdar olacaklar ki Türkiye piyasasındaki satış için ayrı bir satış politikası düşünülüyor.

 

Nedir bu Huami ?

 Amazfit ve Mi Band serisi cihazlar üreten Huamei, Türkiye piyasasında uygun fiyatlı cihazlarla yerini alarak teknolojik ürün piyasasındaki rekabete yeni bir soluk getirecek. Böylece bunca zamandır Xiaomi çatısı altındaki Amazfit ve Mi Band cihazlar artık Huami markasıyla Türkiye piyasasında yerini alacak. Huami’nin Türkiye ülke müdürü ve ülke stratejileri Xiaomi’den farklı olacak. Yine de Huami, Xiaomi markasının alt markası olduğundan satış servisi ve kampanya gibi konularda birlikte çalışmaya devam edecek.

8 sa.
4b
64
8

 

Bilmeyenler için Amazfit, 2020 yılında ilk 6 ayı içerisinde İspanya, İtalya, Endonezya ve Hindistan devletlerinde en çok satılan akıllı saat markası olmayı başardı. Marka Almanya, Fransa, Brezilya, Polonya pazarında beşinci oldu. Benzer şekilde Çin ve Rusya devletinde dördüncü oldu. Aynı zamanda İspanya, İtalya, Endonezya ve Hindistan devletinde de birinci oldu.

Şimdiyse yakın zaman içerisinde Huami’nin Türkiye pazarına giriş yaptığına dair yapılacak olan duyuru bekleniyor. Aynı zamanda daha önce Meizu’da ülke müdürlüğü yapmış olan Murat Sungur Özkan, artık Huami Türkiye ülke müdürü görevini üstlendi.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir