1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Cyberpunk 2077 PlayStation oynanış videosu yayımlandı

Cyberpunk 2077 PlayStation oynanış videosu yayımlandı
0

Cyberpunk 2077 için yeni bir video geldi. Cyberpunk 2077 oyununun PlayStation oynanış videosu geldi. Yayımlanan videoda Playstation 4 Pro ile Playstation 5 kıyaslaması yapıldı.

Cyberpunk 2077 oyunu birçok oyuncu tarafından bir hayli merak ediliyor. Aynı zamanda oyun yeni oynanış videoları ve haberlerle sürekli olarak gündemde kalmayı başarıyor. Daha öncesinde Night City‘den birçok video sunan CD Projekt RED Cyberpunk 2077 için resmi yayımlama tarihinden önce oyun hakkında daha sık paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Cyberpunk 2077 oyunu sadece yeni nesil oyuncu konsollarına gelmeyecek. Playstation 5 oyun konsolu dışında Playstation 4, Xbox Series X, Playstation 4 Pro konsollarında da oynanabilecek.

 

Cyberpunk 2077 Playstation oynanış videosu

İçeriğin en üst kısmında sizlerle Cyberpunk 2077 Playstation oynanış videosunu paylaştık. Burada oyunun açılış ekranını görüyorsunuz. Sonrasındaysa yaşam yolu seçiliyor ve karakter oluşturma ekranına gidiliyor. Burada karakterinizi istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu adımlardan sonra oyunda çeşitli aksiyon sahneleri seyrediliyor. Bu sahnelerde oyuna ait detaylar ve oyunun yapısı dikkat çekiyor. Cyberpunk 2077 oynanış videosunun bir kısmı Playstation 4 Pro ile yapılırken diğer bir kısmı da Playstation 5 ile yapılıyor. Videonun süresiyse yaklaşık 7 dakika.

 

Cyberpunk 2077 ne zaman çıkacak ?

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi 10 Aralık 2020 tarihi olarak belirlendi. Erteleme olasılığı hakkındaysa daha öncesinden 3 kere ertelenen bu oyun için bir kere daha ertelenme durumunun yaşanmayacağı ifade ediliyor. Kesin olan bir durumun söz konusu olmamasıyla birlikte oyunun ertelenmesini olanaksız görenlerde bulunmaktadır.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir