1. Anasayfa
  2. Teknoloji

HONOR Watch GS Pro Türkiye’de satışa sunuldu

HONOR Watch GS Pro Türkiye’de satışa sunuldu
0

Akıllı saat dendiği zaman insanların genelde aklına saati gösteren, kalp ritmini ölçen ve hemen hemen her akıllı saatte olan özellikler akla gelmektedir. Ancak HONOR, “yok yok” dedirtecek kadar birçok özelliği Watch GS Pro akıllı saatinde bir araya getirdi. Aynı zamanda an itibariyle HONOR Watch GS Pro Türkiye’de de satışa çıkarıldı.

Akıllı saat, özellikle pil ömrüyle ön plana çıkmaktadır. Bazı özelliklerinin kısıtlanmasıyla 25 güne kadar kullanım ömrü sunabilen saat, 2 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj olabiliyor. Aynı zamanda saatin 100’den fazla aktivite takibi yapabildiği biliniyor.

Watch GS Pro için bir akıllı saatin sunduğu ve hemen hemen sunabileceği tüm özellikler bir araya getirilmiş ve yeni bir akıllı saat modeli geliştirilmiştir diyebiliriz. Peki ya bunca özelliğinin olduğunu söylediğimiz GS Pro, kullanıcılara neler sunuyor ? Öncelikle saatin birçok şey sunduğunu ancak fiyatıyla tartışmalara yol açabileceğini şimdiden belirtelim.

Watch GS Pro için ilk önemli özellik kullanım süresi olarak karşımıza çıkıyor. Sebebine değinecek olursak GPS özelliğini sürekli etkin halde tutmamak şartıyla GS Pro’nun 25 gün kullanım ömrü sunduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda GPS özelliği sürekli olarak etkin durumdayken GS Pro 48 saate kadar kullanım ömrü sunabiliyor. Akıllı saati dış ortam moduna aldığınızda da 100 saatlik bir kullanım ömrü söz konusu oluyor.

 

HONOR Watch GS Pro tasarımı

Watch GS Pro

Ön plana çıkan ilk özellik üzerinde yeteri kadar durduk. Watch GS Pro’nun ön plana çıkan ikinci özelliğiyse sağlam yapı ve tasarımda olmasıdır. “MIL-STD-810G” sertifikasıyla saatin her türlü koşula ayak uydurduğunu söyleyebiliriz. 50 metre derinliğe kadar suya dayanabiliyor ve toz, duman gibi kötü şartlardan etkilenmiyor.

Aynı zamanda sporcuların akıllı saatlerde en çok beğendiği ve kullandığı antrenman takibi özelliği de bulunuyor. Hatta bu konuda GS Pro 100’den fazla aktiviteyi takip edebiliyor. Bunların arasında 7/24 kalp ritmi ölçümü, kandaki oksijen doygunluğu ölçümü, uyku ve stres ölçümü gibi bir çok aktivite tek bir saat ile izlenebiliyor. Sağlıklı yaşamak isteyen bireylerin elde etmek istedikleri tüm veriler tek bir ekran altında gösterilebiliyor.

Sadece sporcuların dikkatini çeken özellikler dışında GS Pro birçok farklı yeteneğe de sahip. Örneğin akıllı saat ile telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Bu saat ile 500 civarında sevdiğiniz, beğendiğiniz müziği depolayabilirsiniz. Bu müzikleri istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Bu saat sayesinde akıllı telefonunuzun kamera donanımı kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda telefonunuzdaki bildirim ve detayları da takip edebilir, görüntüleyebilirsiniz.

GS Pro üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Kömür siyahı, kil beyazı, kamuflaj mavisi seçenekleriyle beraber Watch GS Pro Türkiye’de de satılıyor. Çeşitli teknoloji mağazalarında akıllı saati 2000 TL fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir