1. Anasayfa
  2. Programlar

VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor
0

VSDC Free Video Editor, ücretli birçok video düzenleme programıyla yarışabilen ve ücretli programların aksine tamamen ücretsiz olan bir programdır. Oldukça fazla işlevi olan kullanışlı bir programdır. Bu program ile 1920×1080 çözünürlüğünde ve 30 fps kare hızına sahip video klipleri, cansız görüntüler ve ses dosyalarıyla birlikte projeler oluşturulabilir. Aynı zamanda video kaydetme ve masaüstünden görüntü çekme gibi yerleşik özellikleri bulunmaktadır. Video düzenleme konusunda kendinizi eğitmeniz ve giriş-orta seviyesinde içerik üretmek için ücretsiz en iyi seçeneklerden biridir. Aynı zamanda VSDC Free Video Editor, oluşturulan projeleri DVD’ye yazabilmektedir. Bu özellik ücretsiz video düzenleme programlarında nadir görülen bir özelliktir.

[ Ücretsiz video düzenleme programları arasında isterseniz Shotcut programına da göz atabilirsiniz. ]

 

Kullanıcı deneyimi

VSDC Free Video Editor programı sayesinde videolar, video klipleri, resimler, ses dosyaları, hareketli resimler, animasyonlar ve diğer bir çok öğeyi içeren nesnelerle çalışabilirsiniz. Tüm bu uzantıları üst üste bindirme, karıştırma veya maskeleme gibi çeşitli şekillerde katmanlar halinde kullanabilirsiniz. Resim içerisinde resim yada filigran efektleriyle ilgileniyorsanız VSDC Free Video Editor ile bunları yapmak son derece kolaydır.

Ayrıca bu program sayesinde projenize metin ve grafikte ekleyebilirsiniz. Yani programı kullanarak son derece etkili slaytlar hazırlayabilir, sunum yapabilirsiniz.

Eklemiş olduğunuz her nesneyi bağımsız bir şekilde düzenleyebilirsiniz. İnstagram gibi uygulamalarda kullanılan bir çok popüler efekti ve filtreleri kullanabilirsiniz.

Program yayımlanan güncellemelerle birlikte sürekli olarak güncellenmektedir. Aynı zamanda yapılan güncellemelerle beraber programın işlevleri daha da hızlandırılır. Tüm bunlar kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkilemektedir. Akıllı telefonlarda çekilen ve titreyen bir video kaydının sabitlenmesini sağlar. Bitirilen bir projenin sosyal medyada yada Youtube gibi platformlarda paylaşılmak üzere dışarıya aktarma özelliği de bulunmaktadır.

Programın Premium sürümünde (yani ücretli sürümünde) tüm bunların dışında ek özelliklerde bulunmaktadır. Ancak ücretsiz sürümünde var olan özellikler sıradan bir kullanıcının birçok ihtiyacını karşılamaktadır. Ücretli sürümün en büyük avantajlarından biride entegre donanım hızlandırma özelliğinin var olmasıdır.

Uzun lafı kısası eğer ücretsiz bir video düzenleme programı arıyorsanız internette bulup bulabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri de bu programdır.

 

DOSYA ADI: video_editor_x64.msi
DOSYA BOYUTU: 85.7 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir