1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Xiaomi Redmi’den uygun fiyatlı akıllı saat: Mi Watch Lite

Xiaomi Redmi’den uygun fiyatlı akıllı saat: Mi Watch Lite
0

Xiaomi çatısının altında yeniliklerine devam eden ve her geçen gün daha geniş kullanıcı kitlesini elde eden Redmi, 26 Kasım tarihinde Redmi Note 9 5G ve Note 9 Pro 5G akıllı telefon modellerini kullanıcılarına tanıttı. Bu iki modelin piyasaya sürmesiyle beraber Türkiye’de de her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşan Redmi, akıllı saat tarafında da boy gösterecek gibi gözüküyor. Yapılan açıklamalar göz önüne alındığında aynı etkinlik içerisinde Redmi, akıllı saat modelini de tanıtacak.

 

Uygun fiyatlı akıllı saat

Mi Watch Lite

Redmi tarafından piyasaya sürülecek olan akıllı saat modelinin Apple Watch ile çeşitli benzerlikleri bulunuyor. Cihazın özelliklerinden bahsedecek olursak 1.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda GPS özelliği ve 24 saat boyunca kalp ritmi takip etme gibi sporcuları yakından ilgilendiren birçok özellik cihazın özellikleri arasında mevcut. Aynı zamanda saatin pil kapasitesi 230 mAh olup 5W şarj desteğine sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

Akıllı saat piyasasında uygun fiyatlı akıllı saat olarak yerini alacak olan Redmi Mi Watch Lite adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Redmi’nin teknoloji alanında bu kadar çok hamle yapması biz kullanıcılar için sevindirici bir haber niteliğindedir. Akıllı telefon piyasasında uygun fiyatlı modellerle rekabeti kızdıran Redmi, benzer bir hamleyle akıllı saat piyasasında güzel bir başarı elde edebilir.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir