1. Anasayfa
  2. Android

Akıllı telefonlar için en iyi 5 VPN uygulaması

Akıllı telefonlar için en iyi 5 VPN uygulaması
0

Birçok sağlayıcı, artan kullanıcı talebinden yararlandığı için VPN hizmetleri pazarı son birkaç yılda patladı. Bu yüzden en iyi VPN uygulamasını bulmak zor. Telefonunuz için VPN uygulaması arıyorsanız aşağıdaki listemize göz atabilirsiniz.

İnternette veya uygulama pazarında bir VPN uygulaması bulmanız sizin için zor değil. Ancak, tüm uygulamalar güvenilir değildir, kullandığınız VPN araçlarından bazıları izlenebilir veya bilgi çalınabilir. Bu makalede telefonlar için size birçok kullanıcının güvendiği ve cihazınıza yüklediği kaliteli VPN uygulamalarını tanıtacağız.

 

TunnelBear

TunnelBear’ı kullanırken adından da anlaşılacağı gibi, bu VPN uygulaması güvenli bir ağ bağlantısı oluşturacak ve gizliliğinizi bir ayı kadar güçlü koruyacaktır. Şu anda uygulamanın 2 tam sürümü var ve iOS ve Android cihazlarda çalışıyor.

Bilgisayarınızdaki özel VPN yazılımı gibi, TunnelBear verileri şifreler ve kullanıcının mevcut IP adresini başka bir ülkedeki bir IP adresine değiştirir. Sonuç olarak, 22’den fazla farklı ülkedeki kullanıcılar için sınırlı, özel içeriği kolayca göreceksiniz.

 

Hotspot Shield

Bilgisayarınızdaki kaliteli ve güçlü VPN gizleme araçları söz konusu olduğunda, Hotspot Shield’ı duymayan kalmamıştır. Bu yazılımı çok kullanan kullanıcıları için iyi haber, Hotspot Shield üreticisinin de özellikle mobil cihazlar için VPN uygulamasının bir sürümünü yayınlamış olmasıdır.

Uzun süredir inşa edilen güçlü temel sayesinde, Hotspot Shield, kullanıcılar için birçok farklı IP adresi seçeneğine sahiptir. Çin, Amerika, İngiltere, Japonya gibi zor ülkelerde web sitelerine erişimde veya çevrimiçi hizmetleri kullanırken çok fazla zorluk çekmeyeceksiniz.

 

PrivateTunnel

Yalnızca 50 milyondan fazla bireysel kullanıcı tarafından güvenildiği gibi, PrivateTunnel birçok işletme tarafından ticari faaliyetlerinde kullanılan profesyonel bir VPN uygulamasıdır.

Tüm sunucular ve IP adresleri şirket tarafından sürekli olarak izlenir ve optimize edilir, böylece istikrarlı ve güvenli bir bağlantı sağlanır. Kullanıcılar, bant genişliği kalitesini etkilemeden PrivateTunnel uygulamasını evde, işte ve hatta halka açık yerlerde 7/24 açabilir ve kullanabilir.

Şu anda PrivateTunnel kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır ve uygulama içinde hiçbir reklam bulunmamaktadır.

 

Hide Me VPN

Şu anda piyasada, bilgileri gizlemenize veya üçüncü şahısların bilgilerinden yararlanmaya yönelik tüm girişimleri engellemenize yardımcı olan birçok güçlü VPN uygulaması bulunmaktadır. Bu erişiminizi bazı sitelerde erişiminizi engelleyecektir. (Bazı sohbet uygulamaları veya sosyal ağlar vb.)

Hide Me VPN, VOIP hizmetlerini akıllıca filtreleyerek ve engellemeyerek bunu diğer birçok uygulamadan daha iyi yapar. Bu sayede Skype, Viber, Tango kullanabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi gizli tutarken rahatça IP adresinizi farklı ülkeye çevirebilirsiniz.

Ek olarak, Hide Me otomatik VPN seçimi özelliğine sahiptir, en yüksek hızda kararlı iletim ve hız sağlamak için her zaman doğru sunucuya bağlanacaksınız.

 

Ücretsiz (Free) VPN – Betternet

Sitemizin size listede tanıtmak istediği son uygulama Betternet. Olağanüstü değil ama, bu VPN uygulaması, kullanımı çok kolay, basit bir arayüz ile tasarlanmıştır. Betternet, tek bir dokunuşla bağlantıyı otomatik olarak optimize edecek, cihazınızı seçecek ve en uygun sunucuya bağlayacaktır.

Betternet’i kullanmak için, herhangi bir kayıt veya oturum açma adımı olmaksızın telefonunuza yüklemek üzere uygulamayı indirmeniz yeterlidir. Ayrıca bu uygulamada reklam yok, fakat tamamen ücretsiz VPN’de yok, ama çoğu ülkeye bağlanırken ücretsiz bir şekilde IP adresinizi değiştirebilirsiniz.

Yukarıda makalede kişisel bilgilerinizi korumanıza ve bağlantınızı kolayca artırmanıza yardımcı olmak için telefonunuzda size 5 güçlü VPN uygulamasını listeledik. İhtiyaçlarınıza uygun, hızlı bir VPN uygulamasını seçmek için VPN’lerden istediğinizi telefonlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir