1. Anasayfa
  2. Android

Android Arama Kaydedici Uygulamalar

Android Arama Kaydedici Uygulamalar
0

Android, Google ve Open Handset Alliance tarafından mobil cihazlar için geliştirdikleri, Linux altyapısına sahip işletim sistemidir. Arama kaydedici, yapılan sesli görüşmeleri kaydetmeye yarayan uygulamadır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, piyasaya çıkan akıllı telefonların özellikleri sürekli gelişiyor. Bunlardan bir tanesi de arama kaydetme özelliği oldu. Huawei, Xiaomi ve OnePlus yeni telefon modellerinde arama kaydetme uygulamasını kendi bünyesinde barındırıyor. Diğer akıllı telefon kullanıcıları, Android arama kaydedici uygulamaları kullanarak yaptıkları görüşmeleri ses kaydı olarak kaydedebilirler.

 

Call Recorder ACR

Call Recorder ACR

Başarılı ve en iyi performans gösteren arama kaydetme uygulamalarından biridir. Görüşmeleri kaydedebilir ve kayıtları bulut yedekleme deposunda arşivleyebilirsiniz. Telefon numarası ile kişileri eşleştirerek, kayıtlar karışmaz. Telefon numarası, kişi adı ve almış olduğunuz notlara göre kayıt arama yapabilirsiniz. Silmiş olduğunuz kayıtlara, geri dönüşüm kutusundan ulaşabilirsiniz. Arşivlemek istemediğiniz eski kayıtların otomatik olarak silinmesini sağlayabilirsiniz. Manuel ve Pro olarak çağrı kaydı özelliğini kullanabilirsiniz. Ses kayıt dosyalarına şifre koyarak, diğer kişilerin ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Arama kayıtlarını MP3, M4A, OGG, WAV, AMR, 3GP, FLAC, MP4 olarak kaydetmesini sağlayabilirsiniz.

 

Arama Kaydedici

Telefon görüşmelerinizi kaydedebilir ve bulut depo uygulamalarında saklayabilirsiniz. Uygulama Google Drive ve Dropbox bulut depolama uygulamalarıyla uyumlu çalışır. Arama kaydı yaparken bir sorun olursa, başka bir ses kaynağı ya da otomatik açık hoparlör modunu deneyebilirsiniz. Arama kayıtları gelen kutusunda saklanır. Kayıt yerini SD kart ya da bulut depolama olarak değiştirebilirsiniz.

Ses kayıtlarının fazla yer kaplamaması ve gelen aramaların sürekli kayıt edilmesini istiyorsanız, bir önerimiz var. Önemli görüşme kayıtlarını saklanmış aramalar klasörüne taşıyın. Önemli olmayan görüşme kayıtlarını da gelen kutusunda bırakın. Bu durumda eski kayıtlar otomatik olarak silinecektir.

Arama özeti menüsü kullanarak, uygulamanın kullanılmasını kolaylaştırabilirsiniz. Kayıtlı kişi, telefon numarası ve eklediğiniz notlara göre kayıtları ayırabilirsiniz. Otomatik kayıt için, 3 farklı ayardan birini aktif edebilirsiniz. Her şeyi kaydet: bütün aramaları kaydeder. Kişileri göz ardı et: ayarladığınız kişilerin görüşmelerini kaydeder. Her şeyi göz ardı et: önceden ayarlanan kişiler haricindeki hiçbir aramayı kaydetmez.

 

RMC Android Call Recorder

RMC Android Call Recorder

En kolay arama kaydedici uygulamalarından biridir. Gelen ve giden aramaları otomatik ve manuel kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Sadece mikrofondan kayıt yapar. MP3 formatında kaydedilen görüşmeler, hafıza kartında arşivlenir. Hoparlörden görüşme yaparak, daha anlaşılır ses kaydı alabilirsiniz. Gelişmiş arama yöntemlerini kullanarak, arama kayıtlarını bulabilirsiniz. Arama kayıtlarının belirli bir saate geldiğinde otomatik silinmesini sağlayabilirsiniz. Telefon hafızasından tasarruf etmek için, Dropbox ya da Google Drive uygulamalarını kullanabilirsiniz.

 

Call Recorder Automatic

Call Recorder Automatic

Kullanışlı arama kaydetme özelliğine sahip olsa da, yüksek performans göstermez. Uygulamayı kullanmadan önce kişi, gelen arama ve giden arama hangisinin kaydedileceğini seçebilirsiniz. Görüşmeleri kaydetmek için, hem sizin hem de karşı tarafın hoparlörü kullanması gerekiyor. Bu özellikleri kullanıyorsanız, arama kayıtlarının hafıza kartına kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Arama kayıtlarını isim ve tarihe göre gruplandırabilirsiniz.

 

Arama Kaydı Cube ACR

Arama Kaydı Cube ACR

En iyi arama kaydedici uygulamalarından biridir. Çağrı ve arama kayıtlarını kaydeder. Kayıtlarınızın sesi net bir şekilde duyulur. Tüm aramaları otomatik ya da seçili kişileri kaydet özelliğini kullanabilirsiniz. Manuel, otomatik ya da belirleyeceğiniz kişilerin aramalarını kaydedebilirsiniz. Uygulama telefon çağrısı, Skype, Viber, WhatsApp, Hangouts, Facebook, IMO, WeChat, KAKAO, Line, Slack, Telegram uygulamalarındaki görüşmeleri kaydetme özelliğine sahiptir.

Uygulamanın Premium paketini satın alırsanız; bulut desteği, pin kilidi, daha fazla ses biçimi, hafıza kartına kayıt, sallayarak işaretleme, arama sonrası eylem ve akıllı depolama yöntemi özelliklerine sahip olursunuz.

 

Smart Voice Recorder HD Audio Recording

Smart Voice Recorder HD Audio Recording

Android mobil cihazlarda kullanabilen, yüksek kaliteli ses kaydı özelliğine sahip bir uygulamadır. Telefon görüşmesi, toplantı ve röportaj kayıtlarını kaydedebilirsiniz. Hafıza dolduğunda kayıt otomatik olarak durur. Mikrofon ya da telefon görüşmesine göre ses kaynağını değiştirebilirsiniz. Ekranınınız kapalıyken bile arka planda kayıt alabilirsiniz. Kayıtları tarih, isim ve süreye göre sıralayabilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir