1. Anasayfa
  2. Android

Iphone İçin En İyi 4 Kamera Uygulaması

Iphone İçin En İyi 4 Kamera Uygulaması
0

Fotoğraflarınızı profesyonel bir şekilde çekmek için, farklı tarzda bir kamera uygulamasına ihtiyacınız olacaktır. Aşağıdaki makalemizde iPhone için en iyi 6 kamera uygulamasının listesi bulunmaktadır.

 

Camera + 2

Camera + 2Çok sevilen Camera + uygulamasının devamı olan Camera + 2 , milyonlarca iPhone kullanıcısı tarafından tercih edilen bir seçimdir. Biraz varsayılan kameraya benziyor, bu da çabuk öğrenmenizi kolaylaştırıyor. Farklı seçenekleri ile tek bir dokunuşla yepyeni bir özellikler dünyasına erişebilirsiniz.

Sürekli flaş, 6x dijital yakınlaştırma ve zamanlayıcı gibi temel işlevler, Camera + 2’yi yeni başlayanlar için çekici bir seçim haline getiriyor. Profesyonel fotoğrafçılar RAW, ızgara ve çoklu çekim modu gibi ek özellikleri sevecekler. Bu modlar, gülümseme algılama veya uzun pozlama için yavaş deklanşör gibi bazı popüler işlevleri sunar. Bir dizi anlık görüntü çekmek istiyorsanız, burst modu sizin için ideal olabilir.

 

Halide

HalideHalide , daha fazla kamera kontrolü arayan fotoğrafçılar için harika ve uzun süredir sevilen bir uygulamadır. Halide çok çeşitli ayarlar sunduğundan, bu uygulama profesyonel fotoğrafçılar için çok kullanışlı olabilir.

Odağı ayarlamak veya pozlamayı değiştirmek mi istiyorsunuz? Parmağınızı ekranda kaydırın ve istediğinizden emin olmak için yerleşik grafiğe bakın. Ekrandaki bir düğmeye basmak, çift lensli herhangi bir iPhone’da telefoto ve geniş açılı görünümler arasında hızlı geçiş sağlar. Halide’nin beyaz dengesi veya ISO’yu değiştirme yeteneği, size her fotoğrafta ince ayar yapma olanağı verecektir.

 

Obscura 2

Obscura 2Bazı kamera uygulamaları kafa karıştırıcı olsa da, Obscura 2 tam tersidir. Minimalist tarzda oluşturulmuş bu uygulama, daha profesyonel bir dizi özelliğe geçiş yapmak isteyen fotoğrafçılar arasında en sevilen kamera uygulamasıdır.

RAW yakalama desteği, Apple’ın varsayılan HEIC formatının yanı sıra JPEG ve Live Photo ile birlikte mevcuttur. Flaş kontrolleri ve manuel kontroller gibi temel özelliklerin tümü, yapmak istediğiniz herhangi bir düzenleme için kullanılabilir. On dokuz farklı filtreyle, post prodüksiyon düzenlemesini çok daha kolay hale getirmek için tonlarca ön ayar vardır.

 

Moment

MomentiPhone kameraları için aksesuar üreticisi tarafından yapılan Moment kamera uygulaması, diğer ürünleri kadar harika bir yazılımdır. Manuel çekim hissini taklit eden bir uygulama arayan fotoğrafçılar için tam idealdir.

ISO, beyaz dengesi ve deklanşör hızı ayarları dahil olmak üzere birçok manuel kontrol bulunmaktadır. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, RAW çekimin yanı sıra Apple’ın HEIF ve HEVC görüntü formatları vardır. Moment ile birlikte Apple Watch’unuzu uzaktan deklanşör düğmesi olarak kullanmak sizi yaratıcılığın ötesine taşıyacaktır.

 

ProCamera

ProCameraMümkün olduğu kadar çok özellikle paketlenmiş olan ProCamera , yıllarca App Store mağazasında en üst sırada yer aldı. Basitçe söylemek gerekirse, bu uygulamada birçok iyi nokta var.

Perspektif düzeltme, ideal çekimin yanı sıra ISO ayarları, pozlama, renk tonu ve daha fazla birçok özellik bulunmaktadır. 70 filtreli muazzam filtre koleksiyonu ile tam bir profesyonel kamera uygulamasıdır. ProCamera, 4K video kaydı desteği ve uzaktan çekim için Apple Watch’u kontrol etme özelliğide bulunmaktadır.

 

Focos

FocosÇift lensli (veya iPhone XR) bir iPhone sahibiyseniz, App Store’a gidin ve Focos’u indirin . Uygulama sizi geleceğe götürmeyi vaat ediyor. Kulağa tuhaf gelse de, sonuçlar ortada.

Manuel ayarlar ve derinlik kontrolleri, bokeh efektleri, portreler ve daha fazlasını içeren geleneksel bir araç seti vardır. Focos’u gerçekten ‘sahip olunması gereken’ yapan şey, fotoğraf düzenleme için 3D görüntüleri kullanmasıdır. Öğrenmenize yardımcı olacak eğitim videoları ile Focos, bu teknolojiyle profesyonel olduğunu kanıtlıyor. Portre Modunda alan derinliğini düzenlemeyi çok ilginç bulacaksınız. Tüm bunlar, bu fotoğrafları her zamankinden daha çekici hale getirmek için hızlı bir şekilde yapılabilir.

Bu uygulamalardan hangisinin aslında en iyi iPhone kamera uygulaması olduğunu söylemek zor, çünkü her uygulama farklı bir deneyim sunuyor. Değişik bir fotoğrafçılık tarzına sahip biriyseniz, kendiniz için doğru uygulamayı keşfedip seçebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir