1. Anasayfa
  2. Programlar

Wise Care 365

Wise Care 365
0

Güncel teknoloji ile beraber, bilgisayar vücudumuzun bir parçası olmuş durumda. Haliyle bilgisayarın bu kadar etkin olması ile, bilgisayarda geçirilen sürede daha çok aktivite yapmamızı sağlayacak yazılımlar da artık hayatımızda büyük bir yer kaplıyor. Bu gün bu yazılımlardan biri olan Wise Care 365‘i inceleyip, artıları ve eksileri üzerine tartışacağız.

Wise Care 365, 2012 yılında Bilgisayar belleğine alan temizleme amacı ile lisans almış, daha sonra farklı özellikleri de bünyesine katmıştır. ‘012 gibi aslında çok uzak olmayan bir yıl da çıkmasına karşın, dünya çapında hızlı bir sürede 150.000.000 (150 milyon) kullanıcıya ulaşmıştır.

Kullanıcılara farklı alanlarda kolaylıklar sağlayan bu yazılımımızın en farklı özelliği program içerisinde güvenli sitelerden haber sunmasıdır diyebiliriz.

 

ÖZELLİKLERİ

 

Gizlilik silici

Wise Care 365 öncelik olarak gizliliğe önem veren bir program olduğu için, gizlilik kısmına çok önem veriyor. Özellikle arama ve izleme arşivimizde bulunan istenmeyen bulguları korumak ve silmek konusunda garanti sunmakta.

 

Şifre üretimi

Bilgisayar kullanıcılarının büyük bir çoğunluğunun önem verdiği şifre üretimi de programımızda bulunmakta. Böylece ekran başında veya ekrandan uzakta durumlarda, bilgilerinizin korunmasında daha güvende hissediyorsunuz.

 

Sistem iyileştirici

Özellikle sistemlerinde hız ve performans sorunları yaşayan kullanıcılar için bu özelliği ile olumlu bir tavır kazanan programımız, optimizasyon ve iyileştirmeler ile kullanıcı dostu olduğunu kanıtlıyor.

 

Gelişmiş temizleyici

Özellikle programlarda alan ve aktiflik konusunda, bilgisayarı zor duruma sokan program artıkları, günümüzde artık her programda var. Gelişmiş temizleyici, bu gereksiz program artıklarını silmekte ve size daha fazla alan kazandırmaktadır.

 

Kayıt temizleyici

Özellikle unutulan veya yanlış şekilde yapılan belirli kayıtları, silinmesi gereken kayıtları silerek, Wise Care 365, size daha mahrem ve temiz bir kayıt sunmaktadır.

 

Haber bülteni

Wise Care 365, kendi güvenlik prosedürleri ile bize güvenli siteleri sunmakta, ve korkmadan girebileceğimiz haber sitelerini bulmaktadır.

Bu sayede hem kendimize uygun ,hem de daha güvenli haberi bize daha iyi yoldan sağlamaktadır.

Uygulamanın yıllık lisans fiyatı yıllık 19.97 $, Ömür boyu kullanım için de 30.08 $ ‘ dır.

Özellikleri ile bize kaliteli hizmet veren bu programın kalite-fiyat performansını da sizin yorumunuza bırakmaktayız. Umarız programı anlamakta yardımcı olabilmişizdir.

 

DOSYA ADI: WiseCare365_5.6.3.559.exe
DOSYA BOYUTU: 11.00 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir