1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

MacOS İşletim Sistemi İçin En İyi VPN Eklentileri

MacOS İşletim Sistemi İçin En İyi VPN Eklentileri
0

MacOS, Apple tarafından kendi ürettiği cihazlar için geliştirip tasarladığı işletim sistemidir. MacOS için en iyi VPN, uzaktan erişim imkânıyla farklı ağlara bağlanmaya olanak tanıyan internet teknolojisidir. Kısaca VPN sanal öz ağ diyebiliriz. İnternette gizliliğinizden şüphe duyuyor ya da engellenen sitelere girmek istiyorsanız, MacOS işletim sistemi için en iyi VPN hizmetlerini kullanarak bu engeli aşabilirsiniz.

VPN’ler sadece internette gizlilik ve engellenen sitelere girme konusu dışında kimlik bilgileri, hacker, kötü amaçlı yazılım ve virüslere karşı bilgisayarınızı korur. MacOS işletim sistemi için en iyi VPN hizmetlerinden birini kullanarak, tüm verilerinizi şifreleyebilirsiniz. Ofis, okul ya da resmi kurumlarda bulunan internette, erişilecek siteler bellidir. Ofis, okul, resmi kurum nerede olursa olun, VPN kullanarak istediğiniz sitelere girebilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz VPN hizmetleri mevcuttur. MasOS VPN Free (Ücretsiz) eklenti ve başka programlar kurmakta istenir. Böylece özellikler ve hız kısıtlanmış olur.

 

Express VPN

macos için en iyi vpnToplam 94 ülkede ve 160 farklı noktada binlerce sunucusu bulunmaktadır. Türkçe dil desteğine sahiptir. Express VPN’nin kullanıcıya gizlice gezinme, web sitelerdeki engelleri kaldırma, sınırsız video izleme ve IP gizleme gibi faydaları vardır. 160 VPN konumu, hız testi, Network Lock Kill Switch, ayrık tünelleme, en iyi şifreleme, TrustedServer teknolojisi, her sunucu üzerinde özel DNS, aktivite ve bağlantı kaydı yok özelliklere sahiptir. Express VPN, MacOS için en iyi VPN eklentisidir diyebiliriz.

MacOS, işletim sistemi başta olmak üzere Windows, Linux, İOS, Android işletim sistemleriyle uyumlu çalışır. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge tarayıcıları için eklentilerini indirip kullanabilirsiniz. Apple TV, Fire TV, diğer akıllı TV’ler, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve akıllı ev cihazlarında da kullanabilirsiniz.

1 aylık VPN hizmetini 12,95 $ satın alabilirsiniz. 12 aylık almak isterseniz aylık ücreti 8,32 $, 6 aylık almak isterseniz aylık ücret 9,99 $ üzerinden hesaplanır. Memnun kalmadığınız takdirde, paranızı 30 gün içerisinde sorunsuz bir şekilde geri alabilirsiniz.

 

Surfshark VPN

macos free vpnÜcretsiz deneme sürümünü denedikten sonra satın alabilirsiniz. Dünyanın her yerinden gizli bağlantılar oluşturarak internete girebilirsiniz. Türkçe dil desteği mevcuttur. Tüm kullanıcılar kullanımı kolay bir ara yüzü sayesinde rahatlıkla kullanabilmektedir.

Surfshark’ın kullanıcılar tarafından tercih edilmesinin sebebi; hızlı WireGuard, OpenVPN, AES-256 şifreleme sistemidir. Halka açık bir Wİ-Fİ kullanarak internete girseniz bile, hiçbir kimse sizin hangi sitelere girdiğinizi görüntüleyemez. İnternet bağlantısı kesildiğinde, bağlantı kapatma anahtarı devreye girer.

Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcısı kullanıyorsanız eklentilerini yükleyebilirsiniz. MacOS, Windows, Linux, Android ve İOS işletim sistemleriyle uyumlu çalışır. FireTV, Apple TV, diğer TV’ler, Xbox, PlayStation cihazlarında kullanabilirsiniz.

Reklam, izleyici, zararlı yazılım, şifre avcılığı olmadan internette rahatça gezinebilirsiniz. Tek bir abonelik hizmeti satın alarak tüm cihazlarda kullanabilirsiniz. VPN’yi istediğiniz bazı programlar için devre dışı bırakabilirsiniz. İnternette ne yaparsanız yapın, bilgileriniz kaydedilmez. Gizli DNS koruması mevcuttur. Kamu flaş özelliği sayesinde internet sağlıyacağınız bile VPN kullandığınızı anlamaz. IP adresinizi gizleyebilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi AES-256-GCM ile koruyabilirsiniz.

Surfshark VPN’yi bir ay kullanmak istiyorsanız, aylık 10,80 € ödeyerek satın alabilirsiniz. Tasarruf etmek istiyorsanız, 24 ay sözü verirseniz, aylık 2,09 €, 6 aylık hizmeti, aylık 5,46 € ödeyerek sahip olabilirsiniz.

 

Hotspot Shield VPN

macos vpnVPN kullanan birçok kişi, internet hızından şikâyetçidir. 650 milyon kullanıcı Hotspot kullanarak, internette güvenli bir şekilde gezinebiliyor. Kişisel verileriniz toplanmaz, depolanmaz ve üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Türkçe dil desteği sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Windows, Linux, MacOS, İOS, Android işletim sistemleriyle uyumlu çalışır. Google Chrome için eklentisi mevcuttur. Ücretli ve ücretsiz sürümlerinden birini tercih edebilirsiniz. Mobilde oldukça fazla kullanıcısı olan Hotspot Shield, MacOS için en iyi VPN eklentilerinden biridir diyebiliriz.

Sınırsız bant genişliği, sunucu değişimi, konum seçme, 5 cihaza kadar bağlanma, güvenli şifreleme özelliklerine sahiptir. Aylık fiyatlar 9,99 $ ile 19,99 $ arasında değişmektedir. VPN hizmetinden memnun kalmazsanız, paranızı 45 gün içinde geri alabilirsiniz.

 

Vypr VPN

vpn70 ülkede 700’den fazla sunucusu bulunmaktadır. Bağlantı sona erdirme ile mobil uygulama özellikleri bulunurken, tarayıcı eklentisi bulunmamaktadır. Kişisel bilgiler kayıtlı tutulur. Şifreleme protokolleri sayesinde bilgiler korunur. Bilgi sızdırmayan DNS sayesinde dünya çapında sörf yapabilirsiniz.

Windows, MacOS, Android, İOS işletim sistemleriyle uyumlu çalışır. Bilgisayar, yazıcı ve TV gibi cihazlarda kullanabilirsiniz. Bir yıllık abonelik satın alarak, 5 cihazda kullanma hakkına sahip olabilirsiniz. Birden fazla cihaz için satın almak isterseniz, fiyatlardan indirim alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir