1. Anasayfa
  2. Programlar

Slimjet

0

Slimjet inceleme yazısına başlamadan önce yazılımın Chromium tabanlı olup kendini güncelleme konusunda diğer tarayıcılara kıyasla üstünlük sağladığını ifade etmekte fayda var. Slimjet, Fashpeak  tarafından geliştirilmiş olmakla beraber çok bilinen ve kullanılan Opera, Chrome, Firefox vb. gibi tarayıcılara göre çok daha fazla özellik barındırmaktadır.

Bu özellikleri sayesinde oldukça gelişmiş bir konumda bulunmakta ve aynı zamanda güncelliğini sürekli korumaktadır. Bu tarayıcı hizmetinden yararlanmak hem kolay hem de Chrome uzantısını desteklediği için rahat bir şekilde kullanıma hazır hale gelecektir.

Slimjet inceleme sonucunda bu özelliklerin en başında genel bir sorun teşkil eden reklamları ortadan kaldırma özelliğine sahip olmasıdır. Bu özellik sayesinde gereksiz reklam sorunları ortadan çıkacaktır. Bu özelliğin yanı sıra  yanı sıra Google, Chrome, Firefox ,Opera gibi web tarayıcıları kullandıysanız Slimjet bu tarayıcıdaki ihtiyaç duyduğunuz bütün eklentilere sahip olmakta ve ayrıca Chrome‘da bulunan eklentilere son derece uyum sağlamaktadır.

Akıllı form doldurucu özelliği ile de ön planda olan Slimjet gerek alışveriş yaparken kredi kartı bilgilerinizi gerekse finansal ve eğitim konusundaki işlem formlarınızı otomatik doldurma özelliğine sahiptir. Bu sayede zamandan oldukça tasarruf etmiş olup hiçbir zahmete girmenize gerek kalmayacaktır. Slimjet sizlere bu göz önünde bulunan özelliklerin yanı sıra farklı tarayıcı kullananların hoşuna gidecek özelliklere sahiptir.

 

Slimjet inceleme ve Slimjet özellikleri

Slimjet özellikleri hakkında konuşmak gerekirse şu şekilde bir sıralama yapabilir;

  • Hızlı ve anlık fotoğraf yükleyebilme.
  • Anlık hava durumu raporu, mouse hassasiyeti ve hareketi için uyumluluk.
  • Web sayfalarını anlık çevirme ve çeviri yapabilme.
  • Youtube video indiricisi ve bu indirici sayesinde üçüncü sitelere gerek duymadan Youtube video indiricisi sayesinde istenilen videoyu indirebilme özelliğine sahip.
  • Yüksek hızda indirme erişimine anlık izin vermeyi sağlayan indirme yöneticisine sahip.
  • Gelişmiş izleme erişimi engelleme seçeneklerine sahip olup bu engelleme sayesinde izleme özelliğine sahiptir. Aynı zamanda erişimini anlık engelleyebilme ve anlık Facebook gönderisi yapabilecek özelliklere sahiptir.

 

Slimjet’in bu özelliklerinden faydalanmak için indirip bilgisayar işlevinize uygun bir şekilde kurmanız yeterli olacaktır. Slimjet bu saydığımız özelliklerle beraber diğer tarayıcılardan daha avantajlı bir durumda olup kullanıcılarını da büyük fırsatlar unmaktadır. Slimjeti kullan kullanıcıların yorumu ise genel hatlarıyla olumlu olup Slimjet’ten memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Siz de bilgisayarınıza Slimjet yükleyerek bu büyük fırsatlardan yararlanabilirsiniz

 

Slimjet ile Google Chrome karşılaştırması

Google Chrome tarayıcısı milyonlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Her ne kadar bu tarayıcı yazılımı herkeste alışkanlık haline gelse de maalesef mütevazi performans gösteren cihazlarda yüksek bellek kullanımı sorununa yol açabiliyor.

Bu yüzden özellikle düşük performans sergileyen sisteme sahip olan kullanıcılar, Google Chrome tarayıcısına alışkın olsa da farklı bir alternatif arayışına giriyor. Bu konuda Google Chrome ile aynı tabanı kullanan Slimjet yazılımını özellikle düşük sisteme sahip olan kullanıcılara tavsiye ederiz.

Slimjet, Chromium tabanını kullanan ancak Chrome tarayıcısının sistem kaynağını bir hayli fazla tüketen ağır işlevlerinden yoksun, sıradan kullanıcılar için oldukça ideal bir tarayıcıdır. Tamamen ücretsiz olmasının yanında reklam engelleme yazılımı ve indirme eklentisini kendi içerisinde bulundurmaktadır.

İşte Google Chrome ile Slimjet arasındaki fark ve bellek kullanım oranı;

SEKME SAYISI / TARAYICIGoogle Chrome bellek kullanımıSlimjet bellek kullanımı
1 sekme açıkken298.5 MB119.8 MB
2 sekme açıkken427.2 MB272.2 MB
3 sekme açıkken657.2 MB334.3 MB
10 sekme açıkken1029.1 MB543.5 MB

 

DOSYA ADI: sjt7z_x86.exe
DOSYA BOYUTU: 61.73 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 1
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir