1. Anasayfa
  2. Android

Samsung A70 Özellikleri ve A70 incelemesi

Samsung A70 Özellikleri ve A70 incelemesi
0

Samsung A70 özellikleri, orta seviyeli akıllı telefon modelleri arasında en çok tercih edilen Samsung telefonlarından biri olmayı başarıyor. Galaxy A ailesinden biri olan A70, tasarımıyla A50 ile birebir benzerlik gösteriyor. Cihazın arka kısmı her ne kadar metal bir görünüme sahip olsa da hem arka kısmı hem de çerçevesi tamamıyla plastik malzemeden yapılmış. Ancak görüntü açısından metala yakın bir görüntünün olduğu da söyleyebiliriz.

Aslında Samsung A70 özellikleri hakkında orta seviyeli bir akıllı telefon için son derece yeterli düzeyde olduğu söylenebilir. Telefon 6.7 inç, Full HD ve Super AMOLED ekranıyla oldukça iyi bir görüntü deneyimi sağlıyor. Ayın zamanda cihaz, Snapdragon 675 işlemcisinden gücünü alıyor. 128 GB Depolama alanına sahip olan telefon, bellek konusunda da 6 GB ve 8 GB olacak şekilde iki seçenek sunuyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

 

Samsung A70 özellikleri

samsung a70 özellikleriSamsung A70 özellikleri sayesinde AnTuTu ile yapılan performans testinden 269.100 puan almayı başarıyor. Özellikleriyle kullanıcısını memnun eden, orta sınıf olarak nitelendirilen A70, kamera konusunda da iyi şeyler vaat ediyor. Büyük ekran, gelişmiş özellikler ve uzun pil ömrü isteyen kullanıcılar için A70, iyi bir f/p ürünü olarak piyasa da yerini alıyor.

  • Ekran: 6.7 İnç, Super AMOLED, 1080×2400, 393 PPI, 60 Hz
  • İşlemci: Snapdragon 675
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB (+512 GB)
  • Arka Kamera:  32 Megapiksel + 8 Megapiksel + 5 Megapiksel
  • Ön Kamera: 32 Megapiksel
  • İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie (One UI)
  • Batarya: 4500 mAh (25W hızlı şarj desteği var)
  • Fiyat: 4500 TL (Mayıs 2021 verilerine göre ortalama fiyatı gösterir.)

 

Galaxy A50 özellikleri ve incelemesi

samsung a70 özellikleriSamsung A50 ile birçok noktada benzerlik gösteren A70 modeli aslında tüm noktalarda daha gelişmiş özellikler taşıyor. %86 ekran/gövde oranına sahip olan cihaz, 163 mm boy, 76 mm en, 8 mm kalınlığa sahip tasarımıyla göz alıyor. Cihazın arka kısmında yapılan tasarım sayesinde güneş ışığı altında bu kısım farklı renklerde görünebiliyor. Cihazın arka kısmı her ne kadar metal bir görünüme sahip olsa da aslında plastik bir malzemeden yapılmış.

Performans yönüyle de dikkat çeken A70, Snapdragon 675 işlemcisi, 6 GB RAM belleği ve 4500 mAh batarya kapasitesiyle sosyal medya uygulamalarında ve PUBG gibi mobil oyunlar da kullanıcıya güzel bir deneyim vaat ediyor. Üstelik 25W hızlı şarj desteği sayesinde de gün içerisinde telefonunuzu uzun bir süre kullanabilme imkanı sunuluyor. Ancak tüm bunlara rağmen tuhaf bir şekilde A70, daha düşük model olan A50’nin gerisinde kalıyor. Evet, performans açısından tek çekirdek ve çoklu çekirdek testlerinde A50, A70 modelini geçiyor. Ancak A70, sadece genel performans yönüyle A50’nin gerisinde kalıyor.

Fotoğraf ve video çekmeyi seven arkadaşlar içinde cihazın kamera performansı konusunda da sizi üzmeyeceğini söyleyebiliriz. Aydınlık ortamlarda hiç bir sorun yaşatmayan A70, fotoğraflarda oldukça canlı renkler sergiliyor. Aynı zamanda karanlık ortamlarda da başarılı bir performans gösteriyor.

 

Kimler satın almalı?

Genel olarak telefonda birçok şey izleyen kullanıcılar A70 telefonunu satın alabilirler. Çünkü cihaz, batarya konusunda gerçekten harika bir performans sergiliyor. Aynı zamanda canlı ve geniş ekranı sayesinde dizi, film ve video keyfini kat ve kat artırıyor. Bu yüzden bir şeyler izlemeyi sevenler için A70’in son derece ideal bir telefon olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer kısıtlı bir bütçeye sahipseniz ve orta seviyeli akıllı telefonlar arasında kararsız kaldıysanız A70 yerine A50 modelini de tercih edebilirsiniz. Performans yönüyle A70’e göre bir tık daha iyi sonuçlar sunan A50, cebinizde yaklaşık olarak 500-900 TL  para kalmasını sağlayabilir.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir