1. Anasayfa
  2. Android

Fake Whatsapp Konuşması Nasıl Yapılır?

Fake Whatsapp Konuşması Nasıl Yapılır?
0

Anonim konuşmaların meşruluk kazandığı bu dönemde sahte Whatsapp konuşmaları ön plana çıkıyor. Fake Whatsapp konuşması çeşitli uygulamalar yardımıyla sağlanıyor. Birçok kişinin tercih ettiği bu yöntem hakkında detaylara bu yazımızda yer vereceğiz.

Sıklıkça tercih edildiği görülen bu fake Whatsapp konuşması için oluşturulma basamakları şu şekildedir;

Daha sonrasında aşağıdaki adımları takip edin;

  • Uygulamayı kurun. Uygulama pencere yapısından tutun ekran çerçevesine farklılık göstermez. Böylelikle fark edilme endişesi duymuyor.
  • Sohbet esnasında iki tarafı da siz kontrol edebilirsiniz.
  • Mesaj gönderimi itibariyle gönderim saati başta olmak üzere birçok detay sizin kontrolünüzdedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Whatsapp Plus nedir? Ne işe yarar?

Fake Chat Uygulamaları

Sahteliğin ön planda olduğu fakat kullanıcısının çok olduğu fake chat uygulamaları popülerliğini koruyor. Bu uygulamalara bakınca görünüş olarak WhatsApp görünümünü andırıyor. Bir de üzerinde ayarlama yapılırsa adete Whatsapp üzerinde iletişim kuruluyor gibi gözüküyor.

 

WhatsFake

iOs ve Andorid cihazlara uyumlu bu uygulama ile sahte sohbetler oluşturuluyor. Bu uygulamayı kullanmak oldukça basir. Bakıldığında uygulama ekranı, çerçevesi ve işleyişinin Whatsapp uygulamasından farkı yok. Bu bağlamda belirgin bir fark taşımadığından farklı bir uygulama olduğu anlaşılmıyor. Ek olarak bu uygulamada fotoğraf ve ses gönderebilirsiniz.

 

WhatsPrank

iOs ve Andorid için uyumlu olan bu uygulama ile fake Whatsapp konuşması oluşturabilirsiniz. Çeşitli özelliklere sahip bu uygulama ile konforlu sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.  Sahte arama, resim ve benzeri yöntemler kullanarak eğlenceli vakit geçirebilişiniz.

 

Fake Chat Conversations

Konuşmalarınızı kolaylıkla düzenleyebileceğiniz bu uygulama ile çeşitli sahte konuşmalar oluşturabilirsiniz. Özellikle şaka yaparken tercih edilen bu uygulamada yeni emoji desteğinden tutun sahte arama özelliğine kadar pek çok özellik bulunuyor.

 

Fake Chat Maker- WhatsMock Prank chat

Yeni özellikleri ile ön plana çıkan bu uygulama fake Whatsapp konuşması için yeni dinamikler oluşturuyor. Sahte görüntülü arama, karanlık mod ve video gönderimi gibi pek çok özelliklere sahip olan uygulamanın çok sayıda kullanıcısı bulunuyor.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir