1. Anasayfa
  2. Nasıl Yapılır?

MSI Afterburner performans izleyiciyi açma

MSI Afterburner performans izleyiciyi açma
0

MSI Afterburner programı ekran kartlarına overclock yapma işlemi için kullanılan bir programıdır. Ancak bazı kullanıcılar, ekran kartına overclock işlemi yapmak istemeseler de MSI Afterburner programını kullanmaktadır. Bu kullanıcılar genellikle bilgisayar donanımlarının performansını merak eden ve bunları istatistiksel bir şekilde görmek isteyen kullanıcılardır. Aynı zamanda MSI Afterburner programının bu özelliği sayesinde ekran kartının overclock işlemi sonrasında donanımın ne kadar kararlı ve dengeli çalıştığı gözlemlenebilir. Ancak MSI Afterburner programını bilgisayarınıza ilk yüklediğiniz zaman herhangi bir oyunda donanım performansları izlenmeyebilir. Program, gerekli değerleri ekranın sol üst köşesinde göstermeyebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MSI Afterburner

Eğer MSI Afterburner programınızın göstergeleri çalışmıyorsa yapmanız gerekenler şunlardır…

1.ADIM: Programın Ayarlar penceresini açın. Bu pencerede İzleme sekmesini açın.

MSI Afterburner performans izleyici

2.ADIM: Karşınıza çıkan pencerenin sol tarafında görmek istediğiniz istatistik değerlerinin sol tarafındaki “tik” işaretinin üzerine tıklayarak etkin hale getirin.

Aynı şekilde görmek istediğiniz istatistik değerinin alt kısmında bulunan OSD’de göster (Bilgi Ekranı) kutusunu işaretli hale getirin. Uygula/Tamam yapın.

MSI Afterburner performans izleyici

3.ADIM: Şimdi görev çubuğunda logosu bulunan RivaTuner‘i çalıştırın.

 

MSI Afterburner performans izleyici

4.ADIM: RivaTuner arayüzünde On-Screen Display Zoom göstergesini dilediğiniz gibi ayarlayarak MSI Afterburner istatistik göstergelerinin büyüklüğünü değiştirebilirsiniz.

 

MSI Afterburner performans izleyici

Ayarlar bu kadardı. MSI Afterburner programı çalışıyorken herhangi bir oyuna girdiğinizde donanımların performanslarını ekranın sol üst köşesinde görebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir