1. Anasayfa
  2. Sinema

2020 Yılında Vizyona Giren Filmler

2020 Yılında Vizyona Giren Filmler
0

2020 yılında beğenilen güncel filmleri merak ediyorsanız bu içerik tam size göre…

2020 yılında vizyona giren filmler listemiz, 2020 yılında vizyona giren Türk filmleri ve 2020 yılında vizyona giren yabancı filmler şeklinde iki farklı gruptan oluşuyor. 2020 yılında vizyona giren filmlerin çoğunluğu yabancı filmlerden oluşuyor. Buna bağlı olarak 2020 yılında vizyona giren filmler listesinde de çoğunluk olarak yabancı filmler bulunuyor.  En iyi filmler 2020 yılı filmleri için bir liste arıyorsanız yazımızın devamına bir göz atın…

[ 2020 yılında Netflix’ten izleyebileceğiniz filmlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.]

 

1-Tenet (26 Ağustos 2020) 2020 yılında vizyona giren filmler

IMDb: 7,8

vizyona giren filmler

Christopher Nolan yönetmenliğindeki film, bir kahramanın dünyayı büyük bir felaketten kurtarabilmek için savaşmasını konu ediniyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde geçen filmde başrol başarı elde edebilmek için oldukça zorlu bir savaşa girer. Düşmanıyla karanlık yolculuğuna başlayan cesaretli kahraman, tehlikeden kurtulabilecek mi…

2 saat 30 dakika süren filmin türü aksiyon, bilimkurgudur. ABD yapımı filmin başrollerinde John David Washington, Kenneth Branagh, Robert Pattinson gibi isimler yer almaktadır.

 

2-Hamilton (3 Temmuz 2020)

IMDb: 8,7

2020 filmler

Thomas Kail yönetmenliğindeki film, Amerikan tarihine odaklanıyor. Genel olarak film, Amerikan’ın unutulan kurucusu Alexander Hamilton’ın hayatını konu ediniyor. Karakterler 3 kişi ve Kevin ismindeki bir koaladan oluşuyor. Müzikal şeklindeki film, sıradan biyografi filmlerinin yanında oldukça parlamıştır…

2 saat 40 dakika süren film tarihi, müzik türündedir. ABD yapımı filmin başrollerinde Lin-Manuel Miranda, Jonathan Groff, Daveed Diggs gibi isimler yer almaktadır.

 

3-The Trial of The Chicago 7 (25 Eylül 2020)

IMDb: 7,9

2020 yılında seyredilecek filmler

Aaron Sorkin yönetmenliğindeki film, 1969 yılındaki ünlü bir duruşmaya odaklanıyor. 1968 yılında Chicago’da huzurlu bir şekilde gerçekleşmesi planlanan Demokratik Ulusal Konferansı beklenmedik şekilde çatışmalarla ve polislerle sona erer. Bundan sorumlu tutulan 7 kişi (Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden, Bobby Seale…) isyan çıkarmaktan hüküm giyer. 1 yıl içinde de mahkemeleri gerçekleşecektir…

2 saat 10 dakika süren film dram, gerilim ve tarihi türdedir. ABD yapımı filmin başrollerinde Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt gibi isimler yer almaktadır.

 

4-Nine Days (18 Ekim 2020)

IMDb: 7,6

2020 yılında vizyona girenler

Edson Oda yönetmenliğindeki film, henüz doğmamış ruhlarla konuşarak onları değerlendirmeye tabii tutan Will’in, bütün ruhlardan farklı olan Emma ile tanışması sonrası kendi varoluşuna yaptığı yolculuğu konu ediniyor. Filmde Winston Duke yani Will, bildiğimiz gerçeklikten uzakta bir evde yaşamaktadır. İnsan ruhlarının vücut bulmuş hali olan karakterlerle doğmuş olma tecrübesini paylaşır.

2 saat 4 dakika süren film dram, fantastik türündedir. Filmin başrollerinde Winston Duke, Zazie Beetz, Bill Skarsgård, Benedict Wong ve David Rysdahl gibi isimler yer almaktadır.

 

5-Shirley (9 Temmuz 2020) 2020 yılında vizyona giren filmler

IMDb: 6,2

2020

Josephine Decker yönetmenliğindeki film Shirley Jackson ve Stanley Hyman’ın evindeki olayları konu ediniyor. Rose ve kocası Fred’e birlikte yaşama teklifi sunan  çift, bu ikilinin ilişkisini oldukça ilginç buluyor ve Jackson yeni romanının konusunun Rose ve Fred olmasına karar veriyor. İlginç ilişki bu evde daha da ilginç hale gelmeye başlıyor…

1 saat 47 dakika süren film dram, gerilim ve biyografi türündedir. ABD yapımı filmin başrollerinde  Elisabeth Moss, Logan Lerman, Michael Stuhlbarg gibi isimler yer alıyor.

 

6-I’m Thinking of Ending Things (4 Eylül 2020)

IMDb: 6,7

2020 filmleri

Ünlü yönetmen Charlie Kaufman’ın filmi olan I’m Thinking of Ending Things, 2016 yılında aynı isimli bir romandan uyarlamadır. Jake ve kız arkadaşı bir gün uzun yolculuğa çıkar. Kız arkadaşı Jake ile ilişkisini bitirmeyi düşünürken bir yandan da ailesiyle tanışmak için hazırlanmaktadır. Jake beklenende farklı bir yol tercih edince aralarında değişik hisler meydana gelir…

2 saat 14 dakika süren film gerilim, dram türündedir. Filmin başrollerinde Jessie Buckley, Jesse Plemons, Toni Collette gibi isimler yer almaktadır.

Filmin Netflix Sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

7-Emma (14 Şubat 2020)

IMDb: 6,7

2020 yılında vizyona girenler

Autumn de Wilde yönetmenliğindeki film, evliliğe ve aşka ihtiyaç duymadığını söyleyen Emma’yı konu alıyor. Emma hem zeki hem de zengindir, yaşadığı hayattan oldukça memnundur. Tek bir kusuru vardır; herkesin aşk hayatına karışmak…Yine bir gün gizlice birileri hakkında planlar yapar ama ne yazık ki bu sefer yakalanır. Yaptığı gizli planların sonuçlarıyla karşı karşıya kalır.

2 saat 5 dakika süren film romantik, komedi türündedir. İngiltere yapımı filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Josh O’Connor gibi isimler yer almaktadır.

 

8-Sıfır Bir (10 Ocak 2020)

IMDb: 6,8

2020 yılında vizyona giren filmler

Kadri Beran Taşkın’ın yönetmenliğini üstlendiği Sıfır Bir filmi 3 arkadaşın etrafında dönmektedir. Adana’da çeşitli suçlarla dolu hayatlarını bırakıp İzmir’e yerleşme kararı alan Savaş, Cihat ve Azad geçmişlerini arkada bırakıp yeni bir hayata başlarlar. İzmir’de oto yıkamacı açarlar. Her şey normal ilerlerken, Melek adındaki yardıma muhtaç bir kızın üçlünün yanına sığınmasıyla tekrar suça karışırlar. Melek’i kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar…

1 saat 38 dakika süren film dram ve aksiyon türündedir. Türkiye yapımı filmin başrollerinde Savaş Satış, Onur Akbay, Hiro Hami gibi isimler bulunmaktadır.

 

9- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (1 Şubat 2020) 2020 yılında vizyona giren filmler

IMDb: 6,9

2020 yılında vizyona giren filmler

Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Aşk Tesadüfleri Sever filminin devamı niteliğindeki yapım 1960’lardan günümüze kadar devam eden bir aşk hikayesine odaklanıyor. Gerçek hayattan alıntılanan filmde günümüz ve geçmiş ilişkileri karşılaştırılıyor.

2 saat süren film dram, romantik türdedir. Türkiye yapımı filmin başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan gibi isimler yer almaktadır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir