1. Anasayfa
  2. Yazılım

Ücretsiz 15 Udemy kursu

Ücretsiz 15 Udemy kursu
0

Yazılımcı olmak uzun ve zahmetli bir yolda tüm güçlüklere rağmen yürümek gibidir. Bu amaç uğruna bolca zaman ve emek harcanmalıdır. Ancak teknolojinin gelişmesi ve var olan bilginin daha hızlı bir şekilde yayılması sayesinde yazılımcı olmak gözünüzü korkutacak kadar zor değildir.

Yazılımcı olmanın temeli sıkı bir eğitimden ve kurstan geçmektedir. Bu sebeple birçok kişi gerek interaktif yollarla gerekse yapılan kurslar sayesinde eğitimini tamamlamaktadır. Bu kurslardan biride Udemy kurslarıdır. Udemy kursları birçok yazılımcının yada yazılımcı adaylarının kendini geliştirmek için başvurduğu alanlardan bir tanesidir.

Bu kurslar belirli bir ücret karşılığında yapıldığı gibi bazı kurslarsa tamamen ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır. Sizlerde bu kurslara katılarak kendinize değer katabilir ve yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

[ HTML, CSS ve JS başta olmak üzere birçok yazılım dili için kullanılan Adobe Dreamweaver programı nasıl kurulur ? Öğrenmek için buraya tıklayın. ]

 

Yazılımcı olmak isteyenler için ücretsiz 15 Udemy kursu:

Eğer başarılı bir yazılımcı olmak istiyorsanız bunun tek yolu disiplinli bir şekilde çalışmaktır. Oldukça zahmetli olan bu yolun sonunda güzel bir gelecek ve kazanç bulunmaktadır. Bu amaç ve hedef doğrultusunda yaptığınız çalışmalara her geçen gün yenisini katarak ilerlemek sizin için iyi olacaktır. Gerek Udemy kurslarını gerekse BTK Akademi kurslarını kullanarak yazılımcı olma yolunda kendinize değerler katabilirsiniz. Aynı zamanda tüm bu kursların dışında çeşitli Youtube kanalları da yazılımcı olmak isteyenler için tamamen ücretsiz ve faydalı eğitim içerikleri oluşturmaktadır. Bu içerikleri de kullanarak kendiniz için çeşitli iyilikler yapmış olursunuz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir