1. Anasayfa
  2. Android

WhatsApp mesajları kendi kendine silinecek

WhatsApp mesajları kendi kendine silinecek
0

Android işletim sisteminin sevilen uygulaması Snapchat,özelliklerini kaptırmaya devam ediyor.Facebook’un Snapchat uygulamasından esinlenerek oluşturduğu “Hikaye” özelliği;sadece Facebook’ta sınırlı kalmamış,İnstagram ve WhatsApp içinde uygulanmıştı.

 

Anlık olarak mesajlaşmayı ve fotoğraf paylaşmayı sağlayan Snapchat uygulamasının özellikleri Facebook tarafından fazlasıyla ‘ödünç’ alınıyor.Facebook sitesine eklenen “Hikaye” özelliği tamamıyla Snapchat’in kendine özgü bir özelliğiydi.Facebook,bu özelliği alarak kendi sitesine dahil etti.Hatta sadece Facebook ile sınırlı kalmayıp,İnstagram ve WhatsApp uygulamalarına da bu özellik dahil edildi.
Şimdi ise Snapchat’te var olan mesajları kendi kendine silme özelliği WhatsApp’a ekleniyor.WABetaInfo’da şuan için yapım aşamasında olduğu tespit edilen bu özellik,WhatsApp uygulamasına kalıcı olarak eklenecek gibi.
Şuan sadece 1 saat ve 5 saniye süre ile mesajların kendi kendine silinmesini sağlayan özellik,ilerleyen zamanlarda daha çok seçeneğe sahip olabilir.Özelliğin şuan için Alfa aşamasında olduğu belirtildi.Yani WhatsApp’a eklenmesi için bir süre daha geliştirilmeye ihtiyacı var.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir